Valitsev Inglismaa meister Manchester City sai võõrsil napi võidu Burnley üle, kui ainsa värava lõi 63. minutil Sergio Agüero. City on 36 vooruga kogunud 91 punkti, Liverpoolil on kirjas 90 silma.

Meistrite Liiga kohtade nimel heitlevatest klubidest läksid täna omavahel vastamisi Manchester United ja Londoni Chelsea. Kodumeeskond United läks kohtumist juhtima 11. minutil, kui täpne oli Juan Mata. Chelsea suutis aga 43. minutil seisu viigistada, kui Chelsea keskkaitsja Antonio Rüdigeri kauglöögi tõrjus Unitedi puurilukk David de Gea, ent hispaanlane pillas palli Chelsea äärekaitsja Marcos Alonso ette, kes palli väravasse saatis.

1:1 seisul ka kohtumine lõppes.

Punkte kaotas ka Unitedi ja Chelsea lähirivaal Londoni Arsenal, kellel on käsil mõnevõrra üllatuslik seeria, kus kaotatud on kolm kohtumist järjest. Täna kaotati võõrsil 0:3 Leicester Cityle. Leicesteri väravad
lõid Youri Tielemans ja Jamie Vardy (2). Arsenal jäi esimesel poolajal arvulisse vähemusse, kui kaks kollast kaarti teenis Ainsley Maitland-Niles.

Eelnevas kahes kohtumises on Arsenal aga pidanud tunnistama Wolverhampton Wanderersi ja Crystal Palace'i paremust.

Võitlus kahe viimase Meistrite Liiga koha peale on äärmiselt tihe. Kolmandal kohal paikneb Tottenham Hotspur 70 silmaga, Chelsea jääb neist maha kahe punktiga. Arsenal hoiab 66 punktiga viiendat koha ja United jääb neist omakorda ühe silmaga maha.