"Selles mõttes on mul kahju ja ma tunnen talle kaasa, et ta on ikkagi treener, kes viis meeskonna ilma kaotusi saamata meistriks ja on minu arust teinud Kaljus väga korralikku tööd. Ma ei vaata kunagi heaga sellele, kui klubi sellisel moel peatreenerit vahetab," rääkis Henn pärast pressikonverentsi, mille Levadia ja Flora treenerid ning kaptenid Olümpia hotellis pühapäevase derbimängu eel andsid.

Henn usub, et Kaljut ei maksa sel hooajal veel kaugeltki maha kanda ning uue juhendaja, senise Kalju U21 meeskonna peatreeneri Roman Kožuhovski käe all leiab valitsev meister uuesti võidusoone. "Nad on end Eesti jalgpalli tipus piisavalt tõestanud, et ma arvan küll, et nad ronivad sellest välja," sõnas Henn.

Levadia peatreeneril Aleksandar Rogicil oli antud teema kohta rohkem öelda. "Mind ei huvitav tavaliselt, mis rivaalide leeris toimub, aga muidugi on mul selle kohta oma arvamus. Jalgpallitreeneri seisukohalt ütlen, et tunnen suurt austust Frantsevi ja kogu selle suhtes, mis ta Eesti jalgpallis on teinud. Võita liiga ilma ühegi kaotuseta on tõeliselt imeline. Vahetada välja mees, kes kõike seda suutis, lihtsalt sellepärast, et ta kaotas kaks mängu, ei ole minu arust normaalne, aktsepteeritav või midagi, mis mulle meeldiks. See on ainult minu isiklik arvamus," rõhutas Rogic.

Kõik meie, nooremad treenerid, pidasime teda suureks eeskujuks.
Aleksandar Rogic, Levadia peatreener

"Frantsev oli siin (Premium liigas - toim) üks kogenumaid treenereid ja tõi siia palju häid asju. Kõik meie, nooremad treenerid, pidasime teda suureks eeskujuks. Kui te saate, kirjutage palun, et minu arvates andis ta oma käitumisega palju head eeskuju. Ta oli alati rahulik, alati lugupidav, kunagi ei rääkinud liiga palju ega kurtnud millegi üle, ei sattunud kellegagi konflikti. Kui sul on selline eeskuju olemas, siis on see kõigile hea võimalus arenemiseks. Mina isiklikult õppisin temalt palju. Esimene mäng, mis mul siin Infoneti peatreenerina oli, oligi just tema vastu. Sellest ajast kuni lõpuni austasin ma teda väga."

Kalju on sel hooajal pidanud kaotust tunnistama Paide linnameeskonna ja FC Flora vastu ning mänginud viiki Narva Transi ja Tallinna Kaleviga. Seitsme vooru järel jäävad Hiiu staadioni peremehed ainult võite tunnistanud liidritest Florast ja Kaljust maha juba 10 punktiga.

Laupäeval kohtub Kalju võõrsil kell 19 FC Kuressaarega. 8. vooru keskses kohtumises madistavad Levadia ja Flora pühapäeval kell 15 Sportland Arenal omavahel.