Hispaanlased asusid 16. minutil kohtumist juhtima Rodrigo väravast. Norralased said ajapikku mängu paremini sisse ning 65. minutil suutis Joshua King penaltist seisu viigistada.

Norra õnn aga kaua ei kestnud, kuna 71. minutil oli penaltipunktilt täpne Sergio Ramos. Norralastele maksis kätte halb tagasisööt ning palli klaarima läinud väravavaht Rune Jarstein niitis jalust Alvaro Morata. Ramos ootas kannatlikult ära aja, kui Jarstein juba põlvist nõrgaks läks ja ära hakkas vajuma ning tõstis seejärel palli pehmelt värava keskele.

Kohtumise lõpus oli veel mõlemal meeskonnal häid võimalusi, kuid skoori rohkem kasvatada ei õnnestunud. Parima olukorrani jõudis Hispaania koondislane Marco Asensio, kes tõstis 90. minutil üks-üks olukorras palli üle norralaste värava.

F-alagrupis lõppesid avavoorus kõik mängud skooriga 2:1. Rootsi mängis antud tulemusega üle Rumeenia ja Malta seljatas Fääri saared.

Põhjamaade koondistest pidi sarnaselt Norrale kaotuse vastu võtma ka Soome, kes jäi J-alagrupis võõrsil 0:2 alla Itaaliale. 7. minutil tegi skoori Ragnar Klavani (Cagliari) tiimikaaslane Nicolo Barella ja 74. minutil jõudis väravani Torino Juventuse 19-aastane ründaja Moise Kean.

J-alagrupis tundsid veel võidurõõmu Kreeka ning Bosnia ja Hertsegoviina. Kreeka alistas võõrsil 2:0 Liechtensteini ning Bosnia ja Hertsegoviina mängis koduplatsil 2:1 üle Armeenia.

EM-valikmängudel peatus põhjalikumalt ka viimane "Futboliit":

1x
00:00