Tartu jaoks algas kohtumine üsna mustades toonides, kui avaveerand kaotati koguni 14:27. Poolajaks mäng aga võrdsustus ning Betsafe läks puhkama 43:42 eduseisus. Ka kolmanda veerandaja järel juhtis Jurmala veel ühe punktiga, kuid viimase veerandaja 28:21 paremus tõi võidu Tartule.

Tartu eest tegid sel korral suurepärase esituse Kregor Hermet ja Arnas Velicka. Hermeti arvele jäi 34 punkti. Kõik 40 minutit mänginud Velicka lisas 33 silma. Nii viskasid kaks meest tartlaste 95 punktist koguni 67.

Tänu võidule kindlustas Tartu endale Eesti-Läti liiga põhihooaja kuuenda koha. Tartu kontole jäi 14 võitu ja 14 kaotust. Jurmala on nüüd aga 13 võidu ja 15 kaotusega seitsmes. 12 võidu ja 15 kaotuse peal on aga Rapla Avis Utilitas, Pärnu Sadam ning Tallinna Kalev/TLÜ. Pühapäeval mängivad Kalev/TLÜ ja Pärnu omavahel ning Rapla vastaseks on Latvijas Universitate.

Tartu Ülikooli peatreeneri Priit Vene hinnangul hakkasid asjad nende jaoks sujuma, kui kaitses distsipliinist kinni hoidma hakati. „Alguses tegime kaitses vigu ja vastased said oma kaugvisked ära panna. Kui platsil hakati kaitsedistsipliinist kinni pidama, siis hakkas endal ka paremini välja tulema ja tuli lõpuni välja. Võtsime selle riski, et mõned mehed kukuvad viie veaga välja, aga see õigustas ennast. Võiduga saime Eesti-Läti liigas kuuenda ja koduse liiga jaoks kolmanda asetuse. Eks näis, kes eestikatel lõpuks vastu tuleb. Nüüd on nädal meeste ravimisele ning ettevalmistusele, siis mängime kaks veerandfinaalmängu Kalev/Cramoga ja vaatame mis seisus nende järel oleme,“ sõnas Priit Vene.

Üks päevakangelastest Kregor Hermet sõnas pärast mängu, et kõik olid mänguks valmis. „Väga magus võit. Kogu meeskond oli mänguks valmis ja keskendunud. Eile õhtul oli küll raske, aga teadsime, et täna on oluline mäng ja ei lasknud sellest ennast morjendada,“ ütles Hermet seekordse võidu ja Riia VEF-i käest saadud kaotuse kohta..

Tartu Ülikool kindlustas põhiturniiri lõpuks endale kuuenda koha ja see tähendab, et veerandfinaalis minnakse vastamisi tabeli kolmanda ehk BC Kalev/Cramoga. Kahe mängu kokkuvõttes parem meeskond liigub edasi Tallinnas peetavale finaalturniirile. Veerandfinaalide avamäng on 31. märtsil kell 17.00 Tartus. Teine mäng 2. aprillil Tallinnas.