2003. aasta maailmameistri Petter Solbergi poeg Oliver Solberg kihutab sel aastal USA-s kuuel kohalikul rallil ning teeb seda Subaru WRX STI roolis. Esimesel etapil ehk 100 Acre Wood Rally'l saavutas Solberg teise koha Barry McKenna järel. Paljuski pidi Solberg teise kohaga leppima, kuna tema hoogu pidurdas nii rehvi purunemine kui ka esiklaasi mõranemine, kirjutab Autosport.

Solberg võitis 100 Acre Wood Rally'l 16-st kiiruskatsest kuus. Lisaks kuuele USA-s toimuvale rallile osaleb 17-aastane Solberg ka Eesti ja Läti meistrivõistlustel, kus ta on stardis Volkswagen Polo GTI R5-ga.

„Tean Oliveri juba ajast, kui ta oli viie või kuue aastane. Tema isa on teda palju aidanud. Ta liigub tuleviku mõttes õiges suunas,“ rääkis Block.

„Ta on juba praegu tõusmas tasemele, kus teda tuleb rahvusvahelises konkurentsis jälgida. Ma tõesti usun, et ta võib olla autoralli maailmas järgmine suur tegija,“ lisas Block.

Block pidi seekordsel Missouris toimunud rallil katkestama. Eelmisest kaheksast korrast oli ta seal võitnud koguni seitsmesl juhul.