Pärnu Postimees tõi juba välja, et mullu katsevõistlusel Andreas Veerpalule 0,7 sekundiga kaotanud ja esimesena olümpiakoondisest välja jäänud Alvar Johannes Alev on juhtunus väga pettunud.

Aga kes veel peaksid Andreas Veerpalu, Karel Tammjärve ja Algo Kärbi tulemuste tühistamise järel kõrgemale tõusma? Eeldame, et asi piirdub nende kolme mehega ja dopingu kasutamine hakkas tõepoolest 2016. aasta suvest. Suuri tiitlivõistluste medaleid pole nad võitnud, aga ka Eesti meistrivõistluste medal on ju ikkagi autasu. Vaatluse alt jätame välja Soomes toimunud FIS-i võistlused. Kõige suurem kannataja on taas Alev, kellelt on keelatud vahendite toel ära võetud viis medalit.

Andreas Veerpalu

12.02.2017 Eesti meistrivõistluste hõbe 15 km klassikasõidus.
Võitis Raido Ränkel, talle järgnesid Veerpalu ja Tammjärv. Nende medalid peaksid minema Alevile ja Kaarel Kasper Kõrgele.

12.03.2017 kolmas koht Albu karikal 10 km klassikasõidus.
Siin on keerulisem, sest maha tuleb võtta ka võitja Aleksei Poltoranin. Ehk Ränekl tõuseb esimeseks, talle järgnenud Veerpalu ja Tammjärve tulemused tuleb kustutada, hõbe seega Aivar Rehemaale ja pronks kuuendana lõpetanud Anssi Pentsinenile.

13.01.2018 Eesti meister 15 km vabatehnikasõidus.
Kullale kerkib Alev, teise koha saab lätlane Indulis Bikse, kuid Eesti meistrivõistluste hõbe peaks kuuluma Kristjan Kollile ja pronks Kõrgele.

14.01.2018. Eesti meister 30 km suusavahetusega sõidus.
Kui arvestame maha Veerpalu, väljaspool arvestust osalenud hiinlase Jincai Shangi ja kolmandaks tulnud Kärbi, siis eestlaste konkurentsis on uus esikolmik Alev, Kõrge, Karl Erik Rabakukk.

23.12.2018 Eesti meistrivõistluste hõbemedal 30 km suusavahetusega sõidus.
Maha tuleb võtta nii meister Tammjärv kui ka Veerpalu, poodiumile kerkivad Martin Himma, Mart Kevin Põlluste ja Kõrge.

3.02.2019 Eesti meister 15 km klassikasõidus.
Uus medalikolmik Himma, Kõrge, Christopher Kalev.

Karel Tammjärve
(Need medalid, mida varem pole juba mainitud)

23.12.2016 Eesti meistrivõistluste suusavahetusega sõidu pronks.
Võitis Kärp, teine oli Rehemaa, kolmas Tammjärv. Uus jaotus oleks Rehemaa, Ränkel ja Alev.

11.02.2017 Eesti meistrivõistluste hõbe sprindis.
Siin on päris põnev. Ränkel jääb kullale, Koll tõuseb teiseks, aga kolmanda eestlase – kui arvestame välja ka kuuendana finišeerinud Veerpalu – leiame seitsmendalt realt. Ja selleks on taas Alev.

11.03.2018 Teine kohta Albu karikal 10 km klassikasõidus.
Hakkame ülevalt tulema. Poltoranin – maha. Tammjärv – maha. Ränkel – esimene. Veerpalu – maha. Kõrge – teine. Marko Kilp – kolmas.

9.02.2019 Teine koht Alpen Cupi 15 km klassikasõidus
Poltoranin ja Tammjärv tuleb diskvalifitseerida, esikolmik on Dominik Bury, MM-il dopinguskandaali järel väga vihaseid avaldusi teinud Luis Stadlober ja Jean Thiberghien.

Algo Kärp
(Tema medalivõidud sel perioodil on juba mainitud)