Serbial ei olnud tulemuste mõttes toona kõige paremad ajad, aga võrdluses Eestiga oldi ikkagi aste või kaks kõrgemal. 2010. aasta MM'i neljas ja 2011. aasta EM'i kaheksas. Oleks meil ette näidata sellised tulemused...

Saku suurhallis mängiti 2012. aasta 8. septembril. Eesti pigistas kivist vee välja, võit 88:81. Korvpallipublik oli joovastuses. Legendaarne juhendaja Dušan Ivkovic ja mängijad eesotsas Miloš Teodosici, Nenad Krstici ning Nemanja Bjelicaga lahkusid Tallinnast löödud meestena.

Täna lahkumisetenduse andev kolmik - Kristjan Kangur, Janar Talts ja Gregor Arbet - oli siis sportlikus mõttes parimas eas. Võitu panustati tummised 44 punkti - Kangur 19, Arbet 17 ja Talts 8. Selle põlvkonna üks magusamaid võite kodupubliku ees.

Seega saab tänane lahing Serbiaga olema hea meenutus kuue ja poole aasta tagustest sündmustest. Kui saaks vaid väljakul asjad korras hoitud... Publikul on kahtlemata võimalus anda oma panus, siit ka üleskutse - kõik omasid toetama! Ja valjuhäälselt, mitte vaikselt nohisedes. Saalis näeme!