Must alistas teel veerandfinaali soomlase Henri Aarnio ja Jaapani mängija Minoru Koga. Veerandfinaalis oli võistlustel kolmanda paigutusega Musta vastaseks kvalifikatsioonist põhiturniirile jõudnud Teck Zhi Soo Malaisiast.

Eestlane paraku Soo kiire ja ründava mängu vastu ei saanud ja kohtumine lõppes 15:21, 13:21 allajäämisega.

“Täna mul võiduvõimalust ei olnud ja vastane oli teisel tasemel. Püüan siit kogemust kaasa võtta, mis tema paremini tegi ja mida enda mängus parandada. Kokkuvõttes jään võistlusega ikkagi rahule, sain kaks head võitu ja kodupubliku ees on alati hea mängida”, võttis Must turniiri kokku.

Lähiaja plaanidest rääkides sõnas Must, et kevadel algava olümpia kvalifikatsiooni tõttu on plaanis rohkem võistelda ja saada selleks heasse vormi. “Kindlasti on minu jaoks olulised ka veebruari alguse Eesti meistrivõistlused. Tahan näidata, et olen endiselt Eestis parim mängija”, ütles Must.

Kolme nädala pärast Kalevi spordihallis toimuvatel 55. Eesti meistrivõistlustel läheb Raul Must püüdma omalaadset rekordit - 14 järjestikust Eesti meistritiitlit, millega ta tõuseks läbi aegade parimaks Eesti sulgpalluriks.