Tiitlikaitsjat juhendas selles kohtumises abitreener Rein Suvi, samas kui sünnipäevalaps Kalmer Musting Coopi treeneripingil istus. Serviti tegi hea alguse ning pääses juhtima 3:0, enne kui Otto Karl Kont kuuendal minutil noorte poolel avavärava viskas. Neli minutit hiljem juhtis tänavuses avavoorus 33:21 võidu saanud Serviti 6:3.

Siis vähendasid Mathias Rebane ja Markel Veiko vahe minimaalseks ning 14. minutil Tõnu Jõks viigistas. Veidi hiljem viis Veiko oma õhtu kolmanda tabamusega Coopi 8:7 ette, ent Raiko Rudissaar ja Siivo Sokk vastasid meistermeeskonna poolelt.

Seisul 9:9 tõrjus Christofer Viilop Stanislav Holodjuki karistusviske, kuid peagi rebis Serviti tänu Hendrik Varuli kahele täpsele viskele ette 12:10. Coop seadis uuesti tabloole viigi, aga vaheajale mindi pärast Ülljo Pihuse tabamust Serviti 14:13 eduseisul.

Teise pooltunni algul jõudsid noored põlvalased viigini ja läksid Priit Jõksi väravasti 16:15 ettegi, kuid siis tegi Serviti võimsa 5:0 vahespurdi, mille lõpetuseks Henri Hiiend tabloole numbrid 20:16 seadis. Paar minutit hiljem tabas hooaega Coopis alustanud ja siis Servitiga liitunud Alfred Timmo kaks korda järjest ja seis oli juba 22:17.

Musting kasutas 41. minutil ära viimase minutilise mõtlemisaja, aga tagasiteed võiduheitlusse ei leitud. Viimased 20 minutit kuulusid Servitile skooriga 17:5 ja kogu mäng võideti 35:22. Timmo ja kolmapäeval 23. sünnipäeva tähistav Varul viskasid kaheksa väravat, Holodjuk lisas viis. Coopi poolel olid täpsemad Rebane kuue, Veiko ja Priit Jõks nelja tabamusega.