Tänavune hooaeg algas Liverpoolile üle ootuste hästi ning ootamatuid komistamisi suudeti vältida. Koduliigas on neil praeguseks kirjas kaheksa võitu ja kolm viiki. Premier League'is on punkte jagatud ainult tõeliste tippude ehk Londoni Chelsea, Manchester City ja Londoni Arsenaliga.

Meistrite liigas oli seni läinud samuti pigem soodsalt. Koduväljakul PSG üle saadud 3:2 võit oli äärmiselt magus ning koduplatsil seljatati Belgradi Crvena Zvezda koguni 4:0. Ainult võõrsil oli Napolile 0:1 alla jäädud. Siiski oli edasipääsu suhtes kontroll selgelt nende endi kätes.

Meistrite liigas sõltub edasipääsu suhtes jätkuvalt kõik Liverpoolist endast, kuid teisipäeva õhtul Crvena Zvezdalt saadud 0:2 kaotus pani nad suures plaanis siiski kehva seisu. Võõrsil Belgradi klubilt saadud kaotus oli sel hooajal tulemuse mõttes Liverpoolile esimeseks suureks tagasilöögiks. Seega tegi Liverpool sel hooajal oma esimese traditsioonilise ikka ära.

Kaotus tuli Liverpoolile aga eriti halval ajal. C-alagrupis lubati sellega ka Crvena Zvezda heitlusesse edasipääsu nimel ning samas seisavad Liverpoolil endal ees veel väga rasked kohtumised.

C-alagrupi tabeliseis 4. vooru järel: 1. Napoli 6 punkti, 2. Liverpool 6, 3. PSG 5, 4. Crvena Zvezda 4.

Järgmises voorus tuleb Liverpoolil sõita külla PSG-le. Praegu justkui kõige paremal positsioonil olev Napoli võtab koduareenil vastu Crvena Zvezda.

Viimases voorus tuleb Liverpoolil võõrustada Napolit ning PSG sõidab külla Crvena Zvezdale.

Kui nii Napoli kui ka PSG suudavad järelejäänud kohtumistes mõlemad Crvena Zvezdad võita, siis vajab Liverpool enda südamerahu säilitamiseks mängudest Napoli ja PSG-ga vähemalt nelja punkti.

Sel hooajal on Liverpool suutnud seni sääraseid vääratusi vältida, kuid samas tuleb tõdeda, et eelmise hooaja sära ei ole seni veel leitud. Premier League'is on nende tabeliseis küll hea, kuid mulluse hooajaga võrreldavat väravatesadu ei ole suudetud seni korraldada. Pigem on Liverpool tänavu löönud hea kaitsemängu ning väravavahiga.

Rünnakul on tunnustust saanud Daniel Sturridge, kuid selline võimalus on tekkinud ainult tänu olukorrale, kus Roberto Firmino pole oma parimate päevade vormis. Samamoodi oodatakse rohkem väravaid Mohamed Salah'lt. Tundub, et eelmine raske hooaeg ja sellele järgnenud MM on käimasoleva hooaja alguseks osa värskust siiski röövinud.