Spordinädalat tähistatakse Eesti Olümpiakomitee eestvedamisel. Tegemist on kampaaniaga, millega kutsutakse inimesi üles tegelema liikumisharrastusega ja nautima liikumist. Eestis toimub nädala jooksul ligi 1000 erinevat sündmust, kus lööb kaasa ligi 100 000 inimest.

Leia endale sobiv üritus http://www.spordinadal.ee/

Spordinädala patroonid, liikuma innustajad ja eeskujud on olümpiavõitja Gerd Kanter, olümpiamedalist Allar Levandi, kulturismimeister Ott Kiivikas ja treener Sandra Raju, kes külastavad Spordinädala kalendrist valitud sündmusi ja jagavad seal liikumisrõõmu.
Spordinädala 2018 läbiviijateks Eestis on Eesti Olümpiakomitee (EOK) ja Ühendus Sport Kõigile (ÜSK).

Kui peale iga söögikorda jalutad vähemalt 10 minutit nii, et põlved tõusevad, siis pikeneb tervelt elatud aastate hulk ca 10 aasta võrra. Üks parimaid investeeringuid oma tervisesse on käia treppidest!
EOK president Urmas Sõõrumaa

Euroopa spordinädal on Euroopa Komisjoni algatus, mille eesmärk on tõsta inimeste liikumisharrastuse ja spordialast teadlikkust kogu Euroopa Liidus. Eestis korraldab Spordinädalat Eesti Olümpiakomitee koostöös Ühendusega Sport Kõigile. Spordinädala korraldamist toetavad Erasmus+ programm, Kultuuriministeerium ning Coop Eesti.

EOK presidendi Urmas Sõõrumaa sõnul kasutavad U.S. Invest töötajad treppe väga aktiivselt investeerides sellega oma pikemasse eluikka ja tervelt elatud aastatesse. Täpsemat infot liikumisradade kohta leiad https://terviserajad.ee/siseterviserajad/

Rotermanni 8 treppide info koos mõningase „huumoriga“. Sõnumid treppidel: tugevad valivad trepi, iga samm loeb, hea töö, veidi veel, tubli oled, jalgadele valu, anna kuuma, tõuse kui fööniks. Trepiastmeid: 123 tk. Maksimaalne kulutatud energia: 12,3 Kcal.