Kaks viimast hooaega pallis Treial Tšehhi meistriliigas CEZ Karlovarsko ridades, kus tegi kaasa ka eurosarjas. Viimasel hooajal aitas eestlase väga resultatiivne mäng Karlovarsko klubi ajaloo esimese meistritiitlini ja Treial oli liiga edukaim sulustaja, kirjutab volley.ee.

Treial tunnistas, et ootamine oli pikk ja ta lootis varem uue tööandja leida. "Uue klubi leidmine alati polegi nii lihtne, ükskõik, kui hea eelneva hooaja teed," rääkis mängija. "Itaalia esiliigaga olen iseenesest rahul, sest see on siiski aste ülespoole võrreldes eelnevate aastatega. Arvan, et siit oleks hea järgmine hooaeg edasi minna veelgi kõrgemale."

Treial sattus klubi huviorbiiti, kui üks temporündaja vigastada sai ning tema asemele otsiti terveks hooajaks uut mängijat. "Tänu sellele tuligi mulle pakkumine. Võistkonna treener küsis ka Gianni (rahvusmeeskonna peatreener Gheorghe Cretu-toim) ja Kollo käest minu kohta ning oli neile öelnud, et huvi minu vastu on väga suur. Eile saabus ka lõpuks leping ning sain klubiga kokkuleppele ja allkirja lepigule antud," võttis Treial kiiresti toimunud protsessi kokku.

Uuelt hooajalt ootab tempomees eelkõige isiklikku arengut. "Hooajalt ootan kõige rohkem enda arengut, et saada järgmine aasta veel parem leping veel paremas liigas. Trenni saab ilmselt kõvasti teha ja mänge pole ka vähe, seega tööd saab korralikult teha ja tuleb võimalus ära kasutada," lisas ta.

Hetkel ootavad Treialit aga ees kohtumised rahvusmeeskonna särgis ja juba homme sõidab ta meeskonnaga Lätti, et pühapäeval meeskond Läti vastu võidule aidata.