Loomulikult ootavad kõiki külastajaid toitlustajad, valida saab nii tänavatoitu kui ka sushit ning jäätist ja puuvilju. Lastealale toovad hyppame.ee toredad eestvedajad kolm batuuti, mis sobivad erivanustes lastele. Pisikesed autohuvilised saavad sõita Viimsi liikluslinna autodega. Pisemate rõõmuks on ka päästeautod kohal, saab ronida autodes ning uurida ja küsida nende igapäevatöö kohta. Lastele on ka lõbusad mängud.

Samal ajal kui lapsed mängivad ja uudistavad autosid, hoolitseb emmede ja naiste eest ilukiirabi. Ilukiirabi aitab kõiki kellel iluabi vaja. Kõigepealt pannakse patsiendile diagnoos ja peale seda määratakse abi. Dr. Viiret ja Dr. Rohilaid alustavad iluraviga. On patsiente, kes saavad ravimid kaasa (huulepulk/ huuleläige/ kõrvarõngad), on neid kes vajavad raviteenust, on neid kes vajadav rohkem raviteenust ja lõpuks ka neid, kellele vaja nii teenust kui ravimeid. 5-15 minutiga muudetakse ilusamaks, värskemaks, säravamaks. Sellega paraneb oluliselt kõigi meeleolu.

Ilukiirabi on elamusteenus, kus nalja ja naeruga saavad kõik ennast hästi tundes kaunimaks. 5-15 minutiga ei tehta täismeiki, vaid vaadatakse, mida on just sellel inimesel vaja, et üldmuljet parandada. Kellel on vaja ilusaid kulmusid, kellel näopõhja, kellel näo modelleerimist, kellel kunstripsmeid, kellel kauneid huuli jne. Kõikide välimus muutub kiiresti paremaks.

Lisaks Ilukiirabile on kohal ka Beautiful Me keahasalongi rullmassaaž. Peale maitsvate roogade tarbimist aitab rullmassaaž suvised patud kaotada.

Tule rallipäevale kogu perega, osta pilet SIIT.

Delfi Rallipäeva korraldab Ekspress Meedia.