28-aastase Joshua valduses on WBA, WBO, IBF-i ja IBO meistrivööd. Profikarjäri jooksul on ta võitnud kõik oma 21 matši ning neist 20 nokaudiga.

32-aastase Wilderi kontol on WBC meistrivöö. Tegemist on ainsa tiitliga, mida Joshual ei ole. Wilder on profina võitnud kõik oma 40 matši ning neist 39 nokaudiga.

Kui kaks meest omavahel vastamisi läheksid, siis selguks esimene üliraskekaalu absoluutne tšempion pärast Lennox Lewist.
Anthony Joshua v Joseph Parker - World Heavyweight Title Unification Fight

“Tegime neile juba eelmisel nädalal pakkumise. Seni ei ole me vastust saanud. Siiski on kerget mitteametlikku arutelu olnud,“ teatas Hearn Sky Sports Newsi vahendusel.

Matš Povetkiniga?

“Oleme järgmisel nädalal New Yorgis. Loodan Wilderi tiimiga kohtuda. Vaatame teineteisele silmast-silma ja vaatame, kas jõuame kokkuleppele,“ lisas Hearn. “Oleme teinud omapoolse pakkumise. Kui nad ei ole sellega rahul, siis oleme valmis rääkima ja kuulama ka nende mõtteid.“

Hearni sõnul on Joshua praegu huvitatud ainult matšist Wilderiga. Samas tuleb tal hakata ka oma olemasolevaid tiitleid kaitsma. Esimesena on otsa lahti teinud WBA, kes tahab, et Joshua kohtuks nende esimese väljakutsuja Aleksandr Povetkiniga. Järgmisena on järjekorras IBF, kes tahab, et britt kohtuks seejärel nende väljakutsujaga.
Boxing - Principality Stadium
“Meie fookus on praegu Wilderil. Aega ei ole aga palju, kuna varsti on vaja tegeleda järgmiste vastastega. Peame leidma õige lahenduse ja lepingu. Loodetavasti saab see järgmisel nädalal New Yorgis tehtud,“ teatas Hearn.
Joshua v Parker press conference PK Pressekonferenz Anthony Joshua MBE left Promoter Eddie Hearn a