Terviseradadekuust on saanud traditsioon ja seda tähistatakse juba teist korda, läksime sel puhul ka Jõulumäe Tervisespordikeskusesse Eidole külla, meenutamaks inimestele, et iga samm loeb! Ning kui inimesed ka oma sammud kirja panevad, siis saabki rohkem tiire ümber maakera tehtud!

”Vabariigi terviseks!” kulmineerub 24.veebruail, mil kõik inimesed on oodatud üle Eesti terviseradadele liikuma. Liikumiskilomeetrite arvestus toimub reaalajas internetis, kirja saab ennast panna kodulehel www.terviserajad.ee ja liituda väljakutsega Facebooki lehel www.facebook.com/terviserajad/

Jõulumäel on põhirõhk pandud looduses liikumisele ning võimalusele vabalt valida jõukohane ja meeldiv tegevus: näiteks pärast väsitavat töönädalat perega lõõgastumiseks ümbritsetuna kaunist männimetsast. Jõulumäe matkaradadel jalutades võite leida 21 erinevat liiki maapinnasamblaid, lisaks muid raba- ja luitemaastikule iseloomulikke taimi. Jõulumäel jalutades kohtate palju erinevaid sportimispaiku: pallimängude platse, disc-golfi radu, kergejõustikualade väljakuid, staadionit, kust algavad pikemad ja lühemad suusa-, jooksu-, jalgratta- ja matkarajad, asfalteeritud liikumisrajad jpm.
Vaata lisa http://www.joulumae.ee/index.php?id=1

Terviseradade kuu “Vabariigi terviseks!” toimub Sihtasutuse Eesti Terviserajad, Eesti Olümpiakomitee ja Ühenduse Sport Kõigile koostöös.