Politsei pani 19-aastase palluri kohapeal alkomeetrisse puhuma ning sai tulemuseks 0,64 promilli. Korrakaitsjaid üritas ta alguses ära petta oma kaksikvenda mängides, kuid see pettus näriti kiirelt läbi.

Politsei tegi kindlaks, et Janjicic oli tõepoolest antud Mercedes CLA 45 AMG omanik, kuid poisil puudus juhiluba ning koos sellega ka kindlustus.

Mis siis täpsemalt juhtus? Janijcic sõitis umbes kell 1 varahommikul A7 kiirteel kiirusel 160 km/h, kui vahetas rida ega märganud tema kõrval sõitvat Toyotat. Autod põrkasid kokku omavahel ja veel juhusliku traktoriga ning maandusid rajapiirde ääres.

Toyota juht sai kergemaid vigastusi. Avarii tõttu tuli kiirtee kolmeks tunniks sulgeda.

"Ma olen teinud kahetsusväärse vea ning tean, et pean oma käitumise tõttu tagajärgedega tegelema. Vabandan kõikide seotud osapoolte, ka meeskonnakaaslaste ja HSV klubi ees," ütles šveitslane Bundesliga kodulehel.

"Ütlesime Vasilijele väga selgelt, et ta sai hakkama vastutustundetu teoga, mida meie klubis ei tolereerita ning ta saab karistada," lisas HSV spordidirektor Jens Todt, öeldes, et mängijat klubist välja siiski ei visata.

"Esiteks on kõige tähtsam, et keegi tõsiselt vigastada ei saanud. Ta on noor mees, kes peab oma vigadest õppima ja vastutust kandma."