Kauni suvise ilmaga toimunud võistlusel selgitati paremusjärjestused võistlusklassides Cadett, Micro, Raket, Yamaha, Rotax Junior ja Rotax Max.

Noorimas võistlusklassis Cadett liitus kümne varasema võistlejaga Karl Robert Valk Saurix Kardikeskuse klubist. Debüüt oli edukas, kuna kvalifikatsioonis tuli viies ringiaeg ja kaotust kiireimale vaid 0,5 sekundit. Nii eelfinaalis kui ka finaalis andsid tooni Fred Joonas Alliksaar, Martinš Steinerts, Sten Suigusaar ja Harli Õun. Kui eelfinaalis jäeti Õun esikolmikust välja, siis finaalis tuli võit Suigusaare ja Alliksaare ees. Meistrivõistluste üldliidrina jätkab Alliksaar, kuid Õun lähenes jõudsalt sellel etapil neljandaks jäetud Steinertsile.

Võistlusklassis Micro eeldas kvalifikatsioon, et tuleb kahevõitlus Tristan Viidase ja Conrad Hildebrandi vahel, kuid eelfinaal lõppes ülipõneva finišiga, kus neljas koht kaotas Hildebrandile vaid 0,3 sekundit. Pikalt liidripositsioonil olnud Viidas kaotas kõigest 69 tuhandiksekundit. Finaalis jätkus sama neliku — Hildebrand, Viidas, Hans Villemi ja Enri Sildveer — tihe konkurents. Võitja tammepärja napsas endale Viidas. Vähem kui sekund kaotasid Hildebrand, Sildveer ja Villemi.

Raketis valitses kogu päeva endise külgvankritega motokrossi sõitja Aivar Korjuse poeg Kevin Korjus. Suurepärane hooaeg, mis on alles teine Kevinile kardispordis, jätkus ja meistrivõistluste liidripositsioon sai veelgi kindlustatud. Poodiumile tõusid veel Johannes Moor ja möödunud hooaja hõbedase koha omanik Dainis Safonovs. Napilt jäid poodiumilt välja Tõnis Liigmann ja Topi Stenius.

Yamaha klassis oli ka sellel korral võitluslik duell meistrivõistluste liidri Martin Tähe ja tema lähima ohustaja Karel Vergi vahel. Finaali võit kuulus eelmise aasta teisele, Tähele. Teise kohaga pidi taas leppima Vergi ja kolmandana astus poodiumile Martin Laur. Meistrivõistluste liidripositsiooni kindlustas Täht ja samuti kindlustas teist positsiooni Vergi.

Rotax Junior klassis suurt positsioonide vahetamist näha ei õnnestunud. Kvalifikatsioonis oli kiirem Ranno Kallas, kuid eelfinaalis sai teisel ringil ette Kenneth Hildebrand ja tema võiduga ka see sõit lõppes. Järgnesid Kallas, meistrivõistluste üldliider Hendrik Pakosta ja Kristjan Penjam. Samas järjestusel oli nelik ka poole finaalsõidust, kuid siis õnnestus Kallasel Hildebrandist mööduda raja esimeses kurvis. Tammepärg ja võitjaau läkski sellel aastal palju ebaõnne kogenud Kallasele. Võitjale järgnesid Hildebrand ja Pakosta.

Võistluspäeva viimases klassis Rotax Max ei leidunud vastast taas Hanno Rajametsale. Teise koha võttis Raivo Tamm ja kolmandana astus poodiumile Marten Kaskman. Aktiivselt sõitis teist võistlust sellel hooajal Märt Küüt. Eelfinaalis oli Küüt kolmas, kuid finaalis maksis oma sõiduviga poodiumikoha. Ülivõimsa liidrina juhib meistrivõistluste tabelit Rajamets, kellel on sellest hooajast ka uuem tehnika. Peamine on aga aastatepikkune kogemus nii sõidus, kui ka tehnika ettevalmistamisel, kuna Rajamets on kõrgelt hinnatud mehhaanik.

Kardihooaeg jätkub 3. juulil Aravetel, kui toimuma saab Läänemere karikavõistlus.