Veerandfinaalis võitis eestlane Dustin Browni (ATP 105.) 6:2, 4:6, 6:4, kusjuures oli otsustavas setis veel 0:4 kaotusseisus.

Avaringis sai Zopp jagu Norra tennisetalendist Casper Ruudist (ATP 112.) 7:5, 6:7 (4), 6:2 ja teises ringis sakslasest Yannick Madenist (ATP 185.) 7:5, 6:4.

Tänases veerandfinaalis Browni vastu mängis Zopp esimeses setis eriti kindlalt, murdis sakslase pallingu neljandas ja kaheksandas geimis ning võitis seti 6:2, teatab Tenniseliit.

Teise seti avageimis sai Brown teisel katsel kätte Zoppi servigeimi. Kuigi eestlane oli kahel korral lähedal vastumurdmisele, see ei õnnestunud ning sett kuulus sakslasele 6:4.

Otsustav sett algas väga halvasti - Brown murdis nii esimeses kui kolmandas geimis Zoppi pallingu ja asus 4:0 juhtima. Kuues geim tõi mängu põnevust, sest eestlasel õnnestus kolmandal katsel Browni serv murda ja vahet vähendada. Mängukindlus oli tagasi ja eestlane võitis oma servigeimi kindlalt, murdis seejärel taas Browni pallingu ja viigistas seisu 4:4-le. Üheksas geim oli jälle väga pingeline - Zopp jäi oma servil 15:40 kaotusseisu, kuid tuli sellest võidukalt välja. Veelgi enam, võitis järgneva Browni servigeimi nulliga ja vormistas lootusetuna tundunud seisu 6:4 võiduks.

Kohtumine kestis poolteist tundi. Brown lõi kuus serviässa, kuid tegi ka kuus topeltviga. Zoppi kontole jäi kaks ässa.

Zoppi poolfinaalivastane selgub teise paigutusega sakslase Florian Mayeri (ATP 74) ja poolaka Jerzy Janowiczi (ATP 110) vahelisest kohtumisest. Turniiril on esimese paigutusega prantslane Richard Gasquet (ATP 30), kes on samuti veel konkurentsis.