RS:X klassis võitis mõlemad sõidud ning on võistluse liidriks Ingrid Puusta (NYCS). Teisel kohal on 11 surfari konkurentsis Rainer Kasekivi (TPLK) ja kolmas parim juunior Alfred Kalm (TPLK).

Kõigis Techno 293 klassides valitsevad regatti lätlased. Techno 293 Youth U17 klassis moodustavad esikolmiku Anija Punte, Elizabete Mengele ja Emils Punte, parima eestlasena on Raul Mihkel Anton (NYCS) neljandal kohal.

Techno 293 Junior U15 klassis on võrdsete punktidega esimene Matiss Punte ja teine Jekabs Ceze, kolmandal positsioonil asub Rolands Lovnieks. Eestlastest on kõrgeimal, viiendal kohal Joonas Väär (NYCS).

Davis Mazais, Viktorija Gjailuma ja Valters Vipenieks on hõivanud kolm esimest positsiooni Techno 293 Minim U13 klassis. Siin võistleb ainsa eestlasena Emma Viktoria Millend (TPLK), kes on seitsmendal kohal.

Techno 293 O17 klassi liidriks on samuti Läti purjelaudur Aleksandra Kaupa, eestlanna Iris Robyn Talgre (TPLK) aga teine.

Raceboard'il juhib lätlane Juris Dreimanis Andrus Jõgi (Puri) ja Kalev Allikveeri (Puri) ees.

Formula ja Formula Kite klassid laupäeval taas võistelda ei saanud, kuna tuuleolud jäid nende jaoks kahjuks endiselt liiga napiks.