"Väga õnnestunud eksperiment ja ma arvan, et me planeerime järgmisel aastal Tallinnasse veel mänge. Ja siis võib-olla juba rohkem kui kaks mängu," oli Euroopa tugevaima hokiliiga asepresident reedese atmosfääriga Tondiraba jäähallis väga rahul. Põnevusmängu pakkusid publikule teatavasti Riia Dinamo ning Magnitogorski Metallurg.

Kas mängude Tallinnasse toomine oli liigale suur risk? "Eks me algselt üsna põhjalikult tutvusime siinsete oludega. Enamus KHL-i tehnilisi nõudmisi on Tondiraba hallis võimalik täita. Poordid, riietusruumid ja muu oluline vastab nõuetele. Vaid mõned üksikud puudused, aga need on üsna lihtsalt parandatavad," sõnas Kobõljanski.

Eelmise aasta KHL-i klubi projektist Tallinnas (klubi Ilves) rääkis kõrge positsiooniga külaline, et ega seal suurt sisu paistnud. "Klubi avaldus kõrvaldati uute võimalike liitujate nimistust üsna varajases staadiumis. Väga palju oli vajakajäämisi ja mitmed olulised nõudmised KHL-i astumiseks polnud täidetud. Me suhtume uutesse liitujatesse suure tähelepanuga. Nullist tekkinud meeskondade osas on meil liigas negatiivne kogemus varasemast olemas. Ei tahaks vigu korrata. Klubi Ilvese projekti ei kinnitatud heaks ka madalamas VHL liigas, see annab aimu puudujääkidest."

Kobõljanski soovitab eestlastel KHL-i suunas vaadata järk järgult ja alustada süsteemi loomist noortest. Esimene siht võiks olla MHL ehk KHL-i egiidi all tegutsev noorteliiga.