Premium liiga üleminekumängude teisele kohtumisele läheb Pärnu Linnameeskond vastu üsna turvalise eduga, kuna esimeses mängus alistati Maardu Linnameeskond 5:1 ning eeldatavasti näeb järgmisel aastal kõrgliigas jällegi suvepealinna meeskonda.

Pärnu läks avakohtumist Maardus juhtima Anton Aristovi kaheksanda minuti omaväravast. Avapoolaeg lõppes pärnakate 3:0 eduseisul, täpsed olid veel Kristen Saarts (pildil) ja Rauno Tutk. 54. minutil lõi Saarts oma teise värava, kuid Maardu tuli mängu tagasi, kui Ilja Zelentsovi tabamus tõi tabloole seisu 1:4. Viimane sõna jäi siiski Premium liiga meeskonnale - lõppseisu 1:5 vormistas 71. minutil Tõnis Vihmoja.

Pärnu Linnameeskond – Maardu Linnameeskond
19. november kell 13.00 Pärnu kunstmurustaadionil (Mai 3)

Pärnu peatreeneri Marko Lelovi sõnul tahetakse keskendumine säilitada viimase mängu lõpuni: “Nüüd hakkab ka meil Premium liiga hooaeg lõpule jõudma. Ei ole olnud kerge aasta aga, et tunda rõõmu ka järgmine aasta mängimisest kõrgemas seltskonnas, siis on vaja veel viimane üleminekumäng 100 protsenti keskenduda.”

Pärnu mängumees Toomas Pent: “Pikk ja väsitav hooaeg hakkab lõppema, soovime viimase mängu lõpetada positiivselt ja tänada sellega meie tulihingelisi fänne, kes ei pelga kaasa elama tulla ka Eesti teise otsa.”

Maardu peatreener Andrei Borissov: “Pikendasime endale hooaga ja oleme valmis näitama, et saame mängida meeskonnaga Preemium liigast. Eesmärk on juba täidetud ning soovime lihtsalt näidata ilusa jalgpalli meie fännidele.”

Maardu mängija Rain Aasmäe: “Võime Esilliiga esimese hooajaga igati rahule jääda, täitsime endale seatud eesmärgid. Pärnu vastu läheme mängima pingevabalt, soovime oma fännidele pakkuda hooaja lõpetuseks ilusat jalgpalli.”

Mängu peakohtunikuks on Kristo Tohver, teda abistavad Sten Klaasen ja Hannes Reinvald. Neljas kohtunik on Silver Kõiv. Lisakohtunikeks on Juri Frischer ja Eiko Saar. Mängu inspektor on Ants Juhvelt.

Pilet mängule maksab 3 eurot, sooduspileti hind on 1 euro.

.......

Esiliiga B üleminekumängudes säilib põnevus, sest avamäng Keila ja Viimsi vahel lõppes tulemusega 2:1. Seega on korduskohtumises palju kaalul ning mõlema meeskonna eesmärgiks on võit.

Esimeses kohtumises tuli Keila JK (II liiga) välja 0:1 kaotusseisust. Viimsi JK (Esiliiga B) mängija Jaak Printsi värav viis külalised puhkama 1:0 eduseisul, kuid teisel poolajal suutis Keila vastata. Kuigi Kaspar Kaldoja (Keila) eksis 60. minutil penaltil, viigistas vahetusest sekkunud Marko Mõek seisu kohtumise 77. minutil. Kuus minutit hiljem lõi omavärava Raido Luhaorg.

Viimsi JK – Keila JK
19. november kell 12:00 Viimsi keskkooli staadionil (Karulaugu tee 15)

Viimsi peatreener Urmas Kirs: "Esimeses mängus vajusime teisel poolajal ära, seekord peame terve mängu intensiivsust hoidma. Eesmärk on võit!"

Viimsi poolkaitsja Janar Tükk: "Esimese mängu kaotasime, aga põnevus püsib. Laupäeval plaanime koduseinte toel võidu võtta ja hooaja positiivselt lõpetada."

Keila peatreener Tiit Tikenberg: “Tuleme mängule positiivse fooni pealt. Kuigi saime kodus minimaalse võidu, on sellest olulisem õppida tehtud vigadest. Peame tegutsema targemalt, siis tuleb ka soovitud tulemus. Me oleme valmis endast maksimumi andma. Me oleme valmis võitlema. Me oleme valmis võitma.”

Keila ründaja Henry Rohtla: “Keila JK on valmis tegema klubi ajaloo parimat tulemust. Suutsime kodus 2:1 võita ja lähme teisele mängule positiivse tulemuse pealt. Usun, et kõik mehed teavad, mis kaalul on ja annavad endast kõik, et järgmine aasta Esiliiga B-s mängida. Kui meeskond suudab mängida sama hästi, nagu Keilas pakutud teine poolaeg, siis ma ei näe põhjust mitte tulla koju positiivse resultaadiga.”

Väljakukohtunik on Dmitri Kulikov, abikohtunikud on Kristo Värva ja Paavo Männi. Mängu inspektoriks on Igor Rak.

Pilet mängule maksab 2 eurot, Viimsi JK või Viimsi MRJK fänniatribuutikaga on sissepääs tasuta.