"Gregor Arbet on vigastatud, ülejäänud 12 meest, kes meil lepinguga on, tulevad kõik kaasa. Ka Matthias Tass sõidab kaasa, kuigi ta ei ole veel ametlikult meie mängija," sõnas Varrak Delfile ja Eesti Päevalehele.

Meeskonna hetkeseisust rääkides jäi peatreener napisõnaliseks. "Oleme ainult kaks päeva võistkonnaga treeninud - eile ja täna. Eesti koondise meestele andsime mõned vabad päevad. Hetkel ei hakkaks kahe päeva põhjal meeskonda ja mängijaid hindama, see poleks ka õiglane," lausus Varrak.

Milline on meeskonna peaeesmärk BBL Cupil? "Tahaks hästi mängida, aga samas tuleb ka vaadata, et saaks meestest võimalikult hea pildi. Turniir turniiriks, aga meil on kõik nii värske ja uus, andke meile aega oma asju sättida," palub Varrak mängu tulemustest suuri järeldusi mitte teha.

Varrak tunnistab, et Valmieraga mänguks nad mingit spetsiaalset ettevalmistust teinud ei ole. "Ütlen ausalt, et tean neid nimesid, kes seal mängivad, aga me ei keskendu Valmierale. Meil on tähtis oma asju hakata vaikselt tegema, proovima ja parandama. Eks ma pean välismängijaid natuke rohkem kasutama, et neist parem ettekujutus saada. Eesti koondislased peavad ka täiega mängima, meil pole luksust neile kergemat turniiri anda."

Kalev sõidab turniirile homme ning peab reede õhtul Lätis esimese treeningu. Kui Kalev kohtub poolfinaalis võõrustajatega, siis teise finalisti selgitavad Ventspils ja Šiauliai.