Korraldajamaa soovib kindlasti korrata 1984. aasta saavutust, mil kodusel pinnal EM-tiitel võideti. Teise EM-kulla sai Prantsusmaa aastal 2000. Valitseva maailmameistri Saksamaa viimane kolmest Euroopa meistritiitlist pärineb aga 1996. aastast.

Koefitsiendid eelistavad prantslasi

27 senist omavahelist kohtumist annavad Prantsusmaale võitude näol 12:9 eelise. Viimati kohtuti sõprusmängus 2015. aasta novembris, kui prantslased Stade de France'il 2:0 võidu said. Suurturniiril mängiti ka tunamulluse MM-i veerandfinaalis ning siis edenesid sakslased tänu Mats Hummelsi väravale MM-kulla suunas.

Võõrustaja on koefitsientide alusel kerge soosik, Prantsusmaa normaalaja võidukoefitsient on 2.80, Saksamaal 2.95 ning viigil 3.05. Edasipääsule panustades on vastavad numbrid 1.87 ja 1.98.

Mõlemad meeskonnad löövad värava – 2.02. Panusta 10 eurot ja võid teenida 20.20!

EM kulgeb mõlema meeskonna jaoks seni edukalt. Oma alagrupp võideti 7 punkti ja +3-se väravate vahega. Saksamaa alistas siis Slovakkia 3:0 ja penaltiseeria abiga Itaalia. Prantsusmaa sai Iirimaast jagu 2:1 ja veerandfinaalis Islandist 5:2.

Saksamaal suured koosseisuprobleemid

Saksamaa peatreener Joachim Löw maadleb Marseille's peetava poolfinaali eel suurte koosseisuprobleemidega. Mario Götze ja Sami Khedira on vigastusega väljas, Mats Hummels mängukeelus ning küsimärgi all on ka Bastian Schweinsteigeri osavõtt. Keskväljale saadab Löw EM-debüüti tegema ilmselt kas Emre Cani või Julian Weigli.

Prantslaste komistuskiviks võib osutuda potentsiaalselt auklik kaitseliin ja eriti vananevad äärekaitsjad Patrice Evra ja Bacary Sagna. Et sakslased löövad normaalajal üle 1,5 värava, siis sellele panustades teeniks Paf-is ennustaja raha tagasi enam kui kolmekordselt.

Samas võib väravalöömine olla probleem mõlemale, sest senisel EM-il on just neljapäeval Marseille's kohtuvad tiimid lubanud vastastel kõige vähem lööke (9) raamidesse teha. Ainus värav, mis sakslastele sel EM-il löödud, tuli Leonardo Bonucci penaltist veerandfinaalis.

Kui mängu normaal- ja lisaaeg juhtuvad viigiliselt lõppema, siis tasub teada, et Saksamaa on võitnud viimased kuus suurturniiride penaltiseeriat. Et nii neljapäeval seitsmendat korda järjest toimuks, selleks on koefitsient 10.00.

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal.
Jalgpalli koefitsiendid leiad Pafi spordiennustuse lehelt.

Jaga
Kommentaarid