Nagu ka mängude nimi ütleb, siis võistlevad omavahel erinevate linnade esindused. Saame näha oma kodulinnade eest mängimas just neid sportlaseid, kes on antud linnas sündinud või seal aastaid juba elanud. Hea võimalus saada pilt silme ette, kust need kõige paremad võrkpallurid pärit on, kes hooajasiseselt erinevates klubides mängivad.

Meeskondade arvestuses saame näha Kuressaare, Pärnu, Rakvere ja Tallinna esindusi. Kui võistkondade koosseisusid vaadata, siis tegu on 90% ulatuses profisportlastega, kes oma igapäevast leiba teenivad võrkpalli mängides. Poolfinaalides lähevad kokku Pärnu ja Tallinn ning tiitlikaitsja Kuressaare ja Rakvere.

Naiskondadest on võistlustulle astumas Tallinn, Kuressaare, Viljandi ja Kohila. Esimeses poolfinaalis kohtuvad Tallinn ja eelmise aasta võitja Viljandi ning teises poolfinaalis saame näha Kuressaare ja Kohila vastasseisu.

Seekord on esmakordselt Linnade Karikas ka järelkasvule. Nimelt on sel aastal U-16 noormehed samuti võistlustules oma klubidega. Osalemas on Saaremaa SK, SK Tats Tallinn, Selver Tallinn SK, Paide VK ja Pärnu SK.

Seega on kõikidel võrkpallihuvilistel õige aeg sammud seada Saaremaale, et näha ühel turniiril mängimas Eesti parimaid nais- ja meesvõrkpallureid. Korraldajad on võrkpallifännidele organiseerinud soodsad majutuspaketid spa-s ja hoolitsenud ka lõbusa meelelahutusprogrammi eest.