Kui finaali avamängu võitis Pärnu "kuivalt" 3:0, siis nüüd sai Selver ühe geimivõidu kätte. Pärnu võitis kaks esimest geimi 25:20, kolmas kuulus kodumeeskonnale numbritega 25:17, viimane taas Pärnule 25:23. Lõppu jagus veel veidi pinget, sest Pärnu võit tuli alles viiendast matšpallist.

Pärnu tulemuslikumana lõi Hindrek Pulk 21 punkti, Andrus Raadik lisas 16 punkti. Selverile tõid Lincoln Williams 24 ning Karli Allik ja Mihkel Tainla mõlemad 11 punkti. STATISTIKA

"Täna oli meie jaoks korralik mäng. Täna lugesid juba sellised asjad, kas Raadik lööb raske palli ära või mitte," sõnas Selveri treener Rainer Vassiljev. "Esimeses mängus tundsime liigset aukartust. Midagi teha pole. Karli Allikul võttis poolteist geimi enne kui ta näitas sellist võrkpalli, mida suudab. Aga midagi pole teha, tegemist on 1996. aastal sündinud mehega. Ma ei saa hakata teda ju sõimama. Igal ühel tuleb mingid punktid platsil ära olla. Võtame võrdluseks Raadiku - kui palju tema aastate jooksul neid mänge saanud on. Nagu ma enne mänge ütlesin: meil pole siin seerias midagi kaotada, ainult võita."

Selver üritas vastaseid veidi üllatada, nihutades avakohtumises hästi tegutsenud Oliver Orava nurgaründajaks ja lisades Williamsi algkoosseisu. Paraku alustasid Selveri kaks valusama käega meest mõlemad matši tagasihoidlikult, Williams leidis end kolmandas geimis, tuues siis peaaegu eksimatult rünnates üheksa punkti. Kohtumise keskel vigastas Selveri sidemängija Tauno Lipp põlve ja teda asendas Andres Toobal. Esialgu pole Lipu vigastuse tõsidus veel selge ja Vassiljev ei osanud öelda, kas ta saab temale loota pühapäeval peetavas kolmandas kohtumises.

Pärnu olukord on vahetusmängijate suhtes veelgi pingelisem, sest treener Avo Keele käsutuses oli täna vaid kaks varumeest. Libero Edgar Järvekülg usub, et ühtegi järgmist "pauku" Pärnu enam üle ei elaks.

Pärnu juhib nüüd nelja võiduni peetavat seeriat 2:0. Järgmine mäng toimub pühapäeval kell 16 Pärnus.