Esimene veerandfinaalkohtumine peetiTÜ/Rock II ja Tartu Kalev/Estiko vahel, milles Estiko oma paremuse kindlalt 74:60 maksma pani. Paari teine kohtumine lõppes aga ootamatult, kui Rock II võttis taas üles enne finaale leitud hea hoo ning mäng lõppes hoopis nende 82:75 võiduga.

Kohtumise parim võitjate poolel taas Saimon Sutt, temalt 28 punkti ja 8 resultatiivset söötu. Mängu parima soorituse tegi väga muljetavaldava topeltduubliga aga hoopis Estiko Artur Liiv, kellelt 31 punkti ja 17 lauapalli. Poolfinalisti otsustav kohtumine on Tartus plaanis 28. märtsil kell 20.15.

Esimese asetusega playoffidesse liikunud Paide Viking Window on oma vastase, SK Torma Spordiga pidanud ühe kohtumise, mille ladusalt 89:64 võitis. Paide mängijad panustasid kõik võitu üsna võrdselt, kuid napilt parem 16 punkti ja 3 lauapalliga Rauno Nurklik, Torma meeste parim Märt Tralla 25 punkti ja 5 lauapalliga. Teine veerandfinaalmäng toimub täna kell 19 Torma spordihoones.

Betoonimeister/Tskk/SK Nord kohtub veerandfinaalis Ambla spordiklubiga alles eelmisel laupäeval. Esimeses mängus ei olnud Betoonil paremuse näitamisega probleemi ja kohtumine võideti 86:69 (võitjate parim Andres Zoober, 23 punkti ja 3 lauda, Ambla poolel topeltduubliga 16 punkti ja 14 lauapalliga Kevin Puntso), kirjutab basket.ee.

Teises kohtumises Ambla endale aga kaks korda pähe istuda ei lasnud ning südika mänguga lõpetas kohtumise ühepunktilises paremuses - 64:63! Amblakate parim taas Kevin Puntso, seekord jäi napilt topeltduublist puudu - 12 punkti ja 9 lauapalli. Betooni meestest resultatiivseim 15 punkti ja 13 lauapalli toonud Margus Klementsov. Otsustav kolmas kohtumine leiab aset tuleval pühapäeval, 27. märtsil, Tallinnas.

Viimane veerandfinaalipaar Kohila/Telia SK/Webware on oma vastase Baltecoga mänginud samuti kaks kohtumist. Kui esimeses kohtumises oli tugevam Kohila, võites mängu 73:64 (Erik Luts 16p, 14lp, Balteco poolel 19p Ardo Krass), siis teises ei jätnud Balteco vastasele võimalust, tulemuseks kindel 89:58 võit, kus suurimad panustajad taas Ardo Krass (seekord 17p, 5lp), Kohilalt Heiko Niidas – 12p, 6lp. Nende viimane kohtumine on määratud esmaspäevaks, 28. märtsiks kell 20.00, pall pannakse mängu Kohilas.

* * *
Tabeli alumise otsa meeskondadest on kohtumise pidanud üks paar – Tamsalu Los Toros/C-Tower oli tulemusega 82:74 parem KK Räpina Kotkastest.

Teise paari, Kuressaare BC Hundid/ASSA Abloy ja TTÜ Spordiklubi esimene mäng leiab Kuressaares aset tuleval laupäeval, 26. märtsil, kell 15.30.

Paaride võitjad jätkavad esiliigas, kaotajad selgitavad omavahel välja, kes langeb teise liigasse, kes peab pidama üleminekumänge.

Kõigi tulemuste kohta leiab täpsemat infot loomulikult ikka Korvpalliliidu kodulehel, samuti on seal üleval kogu eelseisev mängudegraafik.

Ettevaatavalt olgu aga juba kohe öeldud, et värskelt paika pandud Final Fouri mängud toimuvad sel aastal Paides 1.-2. aprillil. Poolfinaalid on esimesel päeval kell 18 ja 20, kolmanda koha mäng järgmisel päeval kell 17.30 ning finaalkohtumine 19.45. Nagu igale poole mujalegi, on loomulikult finaalkohtumiselegi oodatud kõik kaasaelajad!