Klavani võimalikest partneritest on kaks kindlasti audis – Jan-Ingwer Callsen-Bracker kosub traumast ja värske täiendus Jeffrey Gouweleeuw ei saa eurosarjas kaasa teha. Pühapäevases kohtumises Müncheni Bayerniga tegi jalalihasele liiga ka viimasel ajal Klavani paremal käel tegutsenud Jeong-Ho Hong.

Eilsel pressikonverentsil lausus Augsburgi peatreener Markus Weinzierl lõunakorealase seisundi kohta: „Otsustame homme.“ Kui Hong ei ole mänguvalmis, tuleb ilmselt loota tavarotatsiooni viiendale valikule Christoph Jankerile, kel sellest kalendriaastast mängupraktikat vaid 19 minuti jagu (viimati Bayerni vastu).

Peavalu jätkub ka keskväljale. Abikaptenist söödumeister Daniel Baier on audis, samuti Jan Moravek ja võib-olla Piotr Trochowski. Nii peab Weinzierl ilmselt nihutama Baieri kohale muidu pigem ründava poolkaitsjana tegutseva Ja-Cheol Koo.

Kas Klopp loodab taas supertriole?

Liverpoolil on põhimeestest traumadega audis Adam Lallana, Martin Škrtel ja Dejan Lovren. Kuna Jürgen Kloppi meeskond pudenes Inglismaa karikasarjast ja saab tänase järel pidada suhteliselt pikka mängupausi, saadab sakslasest juhendaja ilmselt lahingusse kõik põhijõud.

See võib tähendada Klavanile & Co-le Augsburgi kaitseliinis tähendada karmi õhtut – esmakordselt koos mänginud ründetrio Roberto Firmino – Daniel Sturridge – Philippe Coutinho näitas nädalavahetusel suutlikkust, kui Aston Villa põrmustati võõrsil 6 : 0!

Delfi toob tänaõhtused sündmused Augsburgi WWK Arenalt tekstipõhises ülekandes lugejateni. Mäng algab kell 22.05.