"Meil on hea meel, et fännid meid aplausiga minema saatsid. Nad saavad aru, et mängijad andsid endast kõik, kuid meil polnud täna lihtsalt õnne. Avanesime õigetesse kohtadesse, kuid ei suutnud värava lüüa. Erinevalt Realist, kelle vastu ei tohi teha väiksematki viga," rääkis Spalletti mängujärgsel pressikonverentsil.

"Kui me lasime endale esimese värava lüüa, muutusime liiga kartlikuks ning sealt tuli ka teine. Kaotasime kohati tasakaalu, kuid ma olen meie mängu üldise väljanägemisega rahul. Tegime hea teise poolaja."

"Olen meie mängupildiga rahul, kuid palun vabandust tulemuse eest - oleksime võinud selle mänguga tulevikuks paremad väljavaated jätta. See on seda rohkem pettumust valmistav, et meil oli ilmselt neist rohkem väravavõimalusi."

Madridi loots Zinedine Zidane ei rutanud ühtegi mängijat eraldi välja tõstma, kuigi Cristiano Ronaldo 57. minuti tabamus neid pingetest vabastas.

"Cristiano oli suurepärane, kuid seda olid kõik. Isegi need, kes mängu ei saanud, olid meeskonna moraalile vajalikud. Lõime kaks väravat ja võinuksime lüüa rohkemgi, kuid Romal olid samuti omad võimalused. Lüüa võõrsil kaks ja hoida enda värav puhtana on väga oluline," ütles Zidane.