Homme, 10. oktoobril on jalgpalliliidu asepresident Ainar Leppänen meeste EM-valikmängu Aserbaidžaan – Itaalia UEFA delegaat.

Kolmapäeval, 14. oktoobril on jalgpalliliidu peasekretär Anne Rei UEFA delegaat naiste Meistrite liiga mängul KIF Örebro DFF (Rootsi) - FC PAOK (Kreeka) ning jalgpalliliidu võistluste osakonna juhataja Kadri Jägel samas ametis Fortuna Hjørring (Taani) - FC Minsk (Valgevene) matšil.

7.–12. oktoobrini on Oleg Harlamov UEFA delegaat U-19 EM-valikturniiril Belgias, kus lisaks korraldajale osalevad Rootsi, Valgevene ja San Marino. Targo Kaldoja on UEFA delegaat 24.–29. oktoobrini U-17 EM-valikturniiril Luksemburgis, kus mängivad Austria, Serbia, Leedu ja Luksemburg.

Kohtunikud Eiko Saar ja Neeme Neemlaid teenindavad 10.–15. novembrini Aserbaidžaanis toimuvat U-19 EM-valikturniiri, kus korraldaja kõrval osalevad Türgi, Ukraina ning Bosnia ja Hertsegoviina.

29. septembril teenindasid Kristo Tohver, Dmitri Vinogradov ja Jaan Roos UEFA noorteliiga mängu FC Minsk (Valgevene) – FC Viitorul (Rumeenia). Eesti toimunud U-17 tüdrukute EM-valikturniiril olid kolmes mängus ametis Anni Koppel ja Karolin Kaivoja ning käimasoleval U-19 noormeeste EM-valikturniiril teenindavad kolme kohtumist Riivo Stolts ja Veiko Mõtsnik.