Sõitjad tulid kolmanda katse järel korra Tehvandi staadionile hooldusalasse. Järgmine katse stardib kell 12.52.

Aleksei Lukjanuk (1.): "See on alles algus. Esimene katse oli raske. Kõik nägid mu eelmise aasta pardakaamerat ja teadsid, kuidas kiiremini sõita. Teine katse oli okei. Kahjuks meil oli autoga mingeid probleeme ja ma polnud suurel kiirusel just eriti kindel, aga tegime juba mõned parandused ja nüüd peaks korras olema. Kõik ütlevad, et meil on suurem tippkiirus, kuid nad unustavad, et R5 auto on palju kiirem ning parema vedrustuse ja piduritega - tõeline sportauto. Seni pole väga tehnilisi katseid veel olnud, aga usun, et 9. katsel, kus on kitsad metsavaheteed, näitavad R5 autod häid aegu."

Martin Kangur (2.): "Saab sõita küll. Ei ole viga. Katsevõidu üle on hea meel. Tegime oma sõidu ära. Praegu ei käi mulle midagi närvidele. Naudin oma sõitu. Mind ei huvita, mis teised teevad. Tundub, et nemad peavad rohkem vaatama, mida mina teen. Oli teada, et Lukjanuk on siin kiire. Teine katse oli ka ralli kõige kiirem ning N-rühmale sobilik. Niigi hea, et nii vähe kaotasime."

Karl Kruuda (3.): "Peaks veel kaks katset vastu, läheks elu mugavamaks. Turborõhu klapp rikub hetkel meie võimalusi ja ajab närvi. Korra tegin selle pärast käiguvea - pidin lööma käigu alla, aga lõin kogemata kaks - sinna läks esimese katse võit. Teise katse lõpus mäest alla sõites avanes klapp jälle - sinna läks see hea aeg. Oli arvata, et Lukjanuk teisel katsel mööda läheb - see oli suht Evo katse, vähem kurve ja pidurdamist."

Siim Plangi (8.): "Raske öelda, mis autol viga. Kaotame võimsust. Eelmise katse poole pealt hakkas auto jupsima ja nii katse lõpuni. Lükkasime mootori säästmise ka välja. Oleme praegu päris mures. Kaks katset minna, enne kui boksi saame. Täiega minnes on oht mootor täiesti katki teha, vaikselt sõites kaotame liiga palju aega. Raske dilemma. Peame kaks katset üle elama."

Craig Breen (9.): "Olen üsna rahul. Sõidan selle autoga siin esimest korda. Ei ole väga halb tulemus, kui kaotame liidrile veidi üle 10 sekundi. Kõik on seni hästi sujunud. Naudin kiireid teid. Ootan põnevusega pärastlõunaseid katseid."

Raul Jeets (11.): "Esimese ringiga saab suhteliselt rahul olla. Natuke oleks võinud kiiremini sõita, aga tunne läheb järjest paremaks. Kindlasti annab veel juurde panna."