Tartu JK Tammeka – Tallinna FC Levadia
26.06.2015 19:00 - Tartu Tamme staadion - Kungla 1, Tartu
Otseülekanne: jalgpall.ee

Tartlased hoiavad hetkel tabelis 8. kohta ning loodetavasti on selja taha jäänud 0:7 kaotus Floralt ning 0:6 kaotus Transilt. Kindlasti jäi veidi kripeldama eelmises voorus napp 1:2 saadud kaotus Infonetilt. Seega on Tammeka tahtmist täis ennast tõestada. Levadia jaoks on mäng võimaluseks tõusta kasvõi lühikeseks ajaks tabeliliidriks ning ühtlasi minna hea emotsiooniga vastu euromängudele. Klubide eelmine omavaheline kohtumine lõppes 2:1 Levadia võiduga vahendas jalgpall.ee

Tammeka peatreener Indrek Koser: "See on pärast väikest suvepuhkust esimene mäng - ja kohe tiitlikaitsja Levadiaga. Oleme selleks valmis ja teeme endast kõik, et teha hea mäng ja saavutada positiivne tulemus."

Tammeka mängumees Martin Miller: "Levadial on väga kõva sats. Aukartust me aga kindlasti ei tunne. Tammeka püüab näidata ilusat jalgpalli ja jätta väärtuslikud punktid Tartusse."

Levadia juhendaja Marko Kristal: "Üritame puhkuse järel hoo üles saada. Mäng Tammekaga on meie viimane proovikivi enne euromängu ja mõistagi tahame teha korraliku esituse."

Levadia poolkaitsja Omar El Hussieny: "Meil avaneb võimalus tõusta liiga liidriks kuna hetkel jääme Nõmme Kaljust maha vaid ühe punktiga. Tammeka on tõsine vastane, kes suudab sepistada üllatusi, ent me usume endasse, suudame näidata head mängu ja loodame, et kõik läheb hästi!"

Kohtunikud
Väljakukohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Dmitri Vinogradov
4. kohtunik: Raul Kaivoja
Mängu inspektor: Kaupo Õismaa

Tänased Premium Liiga kohtumised:

19.00 Tartu JK Tammeka - Tallinna FC Levadia

19.00 Tallinna FC Infonet - JK Narva Trans

20:45 Viljandi JK Tulevik - Nõmme Kalju FC