„Häirima jääb mind vigade rohkus. See ääretu kõikumine, tänu sellele Selver võitis, nad tegid vähem vigu kui meie,“ rõhutas Avo Keel. „Paremini ei saanud nad mitte millegagi hakkama, lihtsalt tegid vähem vigu.“

Pärnu jaoks eriti õnnestu oli viienda geimi lõpp, kus eduseisul 8:7 tehti neli serviviga – eksis nii Kardo Kõresaar, Markkus Keel, Martti Keel kui ka Andrus Raadik. „Nemad teevad kolmese seeria (Selver spurtis Lincoln Williamsi servide toel kaotusseisust 9:10 ette 12:10), meie vastame kolme järjestikuse serviveaga. See on ebaloogiline. Me oleks pidanud võib-olla seisuga 15:9 pillid kotti pakkima,“ arvas Keel. Tegelikult võitis Selver viienda geimi 15:13.

Matši jooksul katsetas ta erinevaid mängijaid. Diagonaalründaja Hindrek Pulka asendas vahepeal leedulane Arnas Rumševicius, servi vastuvõtul hätta jäänud nurgaründaja Kardo Kõresaart aga Taavet Leppik, kes paraku vigastas põlve ja pidi seetõttu platsilt lahkuma. Otsisid täna kõvasti? „No Kõresaare servi vastuvõtt, sinna otsisin vahetust kõvasti. Pulga rünnak, sinna otsisin vahetust kõvasti. Võib-olla oleks pidanud proovima Markkust Martti asemel, sest keskelt meil ei toiminud rünnak absoluutselt,“ rääkis Keel.