Teatavasti väitis Saksamaa 3. Bundesliga klubi SSV Regensburg Jahn spordidirektor Christian Keller kohalikus väljaandes Blizz Aktuell, et läbirääkimised Subbotiniga katkesid, sest ootamatult sekkus kõnelustesse Aivar Pohlak ja "soovis tehingust ka midagi teenida".

"Natuke aega tagasi kuulsin ja lugesin. Teate, ma ei oska tõesti selle loo kohta midagi öelda. Mina ei tea Pohlaku sekkumisest midagi," sõnas Aleksandrs Čekulajevs Delfile.

Kõnealune 29-aastane lätlane on Eesti jalgpallisõbrale tuttav mees: kolme aasta eest troonis ta Narva Transi ridades siinse meistriliiga suurima väravakütina. Hiljem on ta mänginud Maltas, Ungaris, Tais ja viimati Fääri saartel, kuni sel sügisel karjääri lõpetas ja agenditööle keskendus.

"Läbirääkimised Regensburgiga olid, suusõnaliselt leppisime kokku ka testiaja. Aga nende pakkumine ei olnud liiga tõsine ja me otsustasime oodata. Ma ei saa neid avada, aga Igorile on kutseid mujaltki. Praegu viibib ta koondises, leping Levadiaga kestab 30. novembrini - kiiret pole kuhugi," sõnas endine väravakütt ja avaldas veendumust, et Levadia suurimale väravakütile õnnestub piiri tagant uus tööandja leida.