Korduskohtumisele heidame pilgu peale rubriigis "Puhtalt faktidest".

TTÜ 3:1 Tallinna Selver (25:22 22:25 25:18 25:22), kuldne geim TTÜ-le 25:19

*TTÜ jäi avageimis 19:22 kaotusseisu, kuid võitis 6 punkti järjest ja ühtlasi kogu geimi.

*Kuldses geimis oli TTÜ taga 6:10 ning 11:14, kuid seejärel tehti 14:5 lõpuspurt. TTÜ lõpetas mängu 5 järjestikuse punktiga.

*Janis Sirelpuu ütles pärast mängu, et tegu oli diagonaalide heitlusega. Numbrid tõestavad seda: Daniel Maciel tõi TTÜ-le 35 punkti, Lincoln Williams Selverile samuti 35 punkti.

*Selverile ei piisanud võiduks isegi sellest, et Lincoln tõi üksnes kuldses geimis 8 punkti.

*Kui diagonaalründajad olid eile ülesannete kõrgusel, siis mõlema meeskonna võõrleegionäridest nurgaründajatel polnud parim päev. Nii Kirill Krasnevski (TTÜ) kui Federico Marretta (Selver) kogusid viie geimiga vaid 11 punkti.

*Heas hoos jätkab TTÜ temporündaja Siim Ennemuist. Eile kogunes saarlase arvele 16 punkti (3 ässa, 2 blokki) ning tema rünnakuefektiivsus oli mängu parim - 84%.

*Kui Mihkel Tanila hetkeks ära unustada, olid mängu kaks kõige paremat blokeerijat sidemängijad Kusti Nõlvak (5) ja Andres Toobal (3).

*Vastuvõtt oli meeskondadel sisuliselt identne (54% ja 53%), ent rünnakul olid tiitlikaitsjad veidi paremad (50% ja 43%).

*Janis Sirelpuu eelistas teise nurgaründaja positsioonil Kristjan Jürimad, Sander Rätsepale parema vastuvõtu tõttu.

*Pärast mängu võeti neljalt võrkpallurilt - TTÜ poolel Daniel Macielilt ja Siim Ennemuistilt ning Selveril Lincoln Williamsilt ja Meelis Kivisillalt - dopinguproov. Dopingukontroll ei ole võrkpallis just igapäevane külaline.