Eestit esindasid võistlejad juuniorklassides Sakust pärit Marten Männi ja Kohilast pärit Mattias Reinaas, Ski Amateur Lite klassis Ott Reinaas ja Runabout kolmes klassis Anton Pankratov. Võistlustingimused olid loodud suurepärased. Tulenevalt tihedast ajakavast algasid kõik päevad varahommikul kell 7 treening- ja võistlussõitudega. Päevad tegi nauditavaks kuum päike ja soe tuul. Igal võistlusklassil oli vabatreening, ajasõit ja kaks võistlusvooru.

Yamaha jetil sõitnud Marten Männil oli eelmise aasta hea kogemus olemas ja ka sel aastal saatis noormeest edu, kui tuli Ski Junior 10-12 Lite klassis maailmameistriks. Esimeses sõidus vahetus esikolmik ja liidrikoht mitmel korral, kui konkurentsi pakkusid 9-aastane Mattias Reinaas ja kohalik poiss Theo Baumer Lake Havasust. Marteni sõidukogemus ja võitlusvaim tagasid noormehele mõlemas sõidus võidu ja ühtlasi maailmameistritiitli. Aasta varem tuli Marten Männi samuti Ski Junior 10-12 Stock klassis maailmameistriks.

Ski Junior 10-12 Lite klassi pronks kuulus Mattias Reinaasile. Esimest korda maailmameistrivõistlustel startinud poisi jaoks oli see vägev tulemus ning mõlemas sõidus oli ta kolmas. Kokku oli stardis 19 juuniorit.

Mõlemad poisid osalesid ka Ski Junior 10-12 Stock klassis. Mattiasel startide tabamine ei õnnestunud selles klassis nii edukalt kui Ski Lite klassis ja teise võistlussõidu tegi kõikide juunioride jaoks raskeks äkitselt tõusnud tugev tuul ja laine. Kahe sõidu kokkuvõttes talle kaheksas koht. Marten Männi juhtis kindlalt esimest sõitu, kuid pidi viimasel ringil sõidu katkestama tehnilistel põhjustel.

JR Star Racing klubi poolt on ellu kutsutud programm noortele sõitjatele JR Star "Ride With The Pros", mille raames kohtusid lapsed profisõitjate ja teiste juunioridega. PRO klassi sõitjad valisid välja oma lemmikud kaheksas erinevas kategoorias, kus Marten Männi osutus valituks klassis PRO's choice International.