"See on hea võimalus viimast korda liikumisi nii kaitse- kui ründefaasis lihvida. Kindlasti ei hakka me läbi seinte end tühjaks jooksma, fookus on ikkagi esmaspäevasel mängul Sloveeniaga," rääkis Klavan.

Eesti kohtub Rootsiga maavõistlusmängus neljapäeval võõrsil ning naaseb siis koju, et järgmisel esmaspäeval Sloveenia vastu astuda.

"Tuleb kindlasti sõprusmängu hõnguga kohtumine. Mõlemad meeskonnad soovivad oma liikumisi parandada ja taktikalise poole pealt vaeva näha," uskus Klavan.

Saksamaa Bundesligas mängiva Klavani suurim ülesanne on tõenäoliselt rootslaste suurima tähe Zlatan Ibrahimovici takistamine, kes hiljutises Paris Saint-Germaini mängus kolm väravat lõi.

"Selline mängija nagu Zlatan saab värava löömisega hakkama praktiliselt igas mängus. Tema vastu mängida ja oma kaitseoskusi lihvida on super kogemus," leidis Klavan.

Eesti koondise seis pole aga sugugi roosiline, sest keskväljamootor Konstantin Vassiljev jääb vigastusega eemale. "Situatsioon on keeruline, kuid mitte katastroofiline. Kostja on üks meie võtmemängijaid ning tema kõrvalejäämine jätab jälje, kuid praegusel hetkel peame edasi minema," arvas Klavan.