Varblasel on õlavarreluus mõra ning tema startimine grupisõidus 22. augustil on vähetõenäoline. Poolfinaali pääsuga oli Varblane enne ränka kukkumist taganud taganud 16. koha ja toonud naiskonnale juurde 2 punkti. Kolme ala järel on Eesti naiskond 97 punktiga 9. kohal. Naiskonnavõistlus siiski pooleli ei jää – homme võistleb maastikukrossi sprindis 3. koha saavutanud Mari-Liis Mõttus maastikukrossi olümpiadistantsil ning kindlasti teeb ta kaasa ka grupisõidus.

Karl Johann Luht tegi täna oma parima etteaste neil mängudel, kui ujus poolfinaalis 50 m selili ajaga 26,49 ja saavutas sellega 14. koha. Hommikustest eelujumistest sai ta edasi ajaga 26,46. Ujujatest on jäänud veel üks võistlus Daniel Zaitsevil, kes homme hommikul stardib 50 m liblikujumises. Eile poole pikemal võistlusmaal kahel korral Eesti noorte rekordit uuendanud noor sportlane peab just 50 m liblikat oma trumpalaks.

Korvpallurid alustasid päeva kaotusega Hollandi vastu, kuid teises mängus alistasid nad kodupubliku toetusel mänginud Hiina naiskonna. „Teises mängus mängisid tüdrukud oma välja. Nii nagu enne mängu kokku lepiti, nii nad ka mängisid ja see tõigi edu,“ ütles naiskonna treener Jaanus Levkoi. Homme on neidudel üks mäng, kell 14:20 Sloveeniaga, kes siiani kõik kolm mängu kaotanud on (Ungarile 12:18, Hiinale 18:20 ja Hispaaniale 7:21).

Sulgpalli segapaarismängus kaotasid Kristin Kuuba ja tema paariliseks loositud Mehhiko esindaja Hiina-Malasia paarile 0:2 (17:21 ja 18:21). Kuuba treener Mart Mäerand ütles, et nüüd tuleb vaid targalt trenni edasi teha. „Kristin mängis väga tugevate vastastega – 6. ja 9. paigutusega – kes iga eksimuse ära karistasid. Nägime, mis on meie nõrgad kohad, millega edasi töötada,“ ütles Mäerand.

Kehvade tuuleolude tõttu edasi lükatud purjelaudurite kaks kvalifikatsioonisõitu toimuvad homme, kokku on homme kavas kolm sõitu. Brigita Viilop on eilsete sõitude järel 17. kohal.

Noorte OM-ilt saab otseülekandeid jälgida alade kaupa Olympic TV kaudu nii veebis kui ka mobiilis nii Android kui ka iOS seadmetel. Aladelt, kus Eesti sportlased võistlevad, ei tehta otseülekannet vaid jalgratta- ja purjetamisvõistlustelt.