SKA kohtub seega pühapäevases finaalmängus Põlva Servitiga, kohtumine algab Põlva Mesikäpa hallis kell 15:30. Pronksimängus on kell 13:00 vastamisi Cocks ja Bresti HC Meškov.

Valgevenelased alustasid tänast poolfinaali võimsalt ja said kiire algedu – SKA juhtis 4:0, 6:1 ja 10:5. Cocksi eestlasest väravavahi Marius Aleksejevi paar head tõrjet aitasid Soome klubi küll mängu tagasi, ent minsklaste tugev kaitse ei lubanud vahel liigselt väheneda ja poolajavileks olid SKA edunumbrid 16:12.

Teine poolaeg oli juba palju võrdsem ja Cocks võitles tublisti, et kohtumine võrdsustada. Vahepeal kuueväravaliseks kasvanud kaotusseis õnnestus soomlastel 53. minutiks vähendada minimaalseks – Antti Valo tabamus tegi seisuks 25:26. SKA aga ei murdunud ning taastas kiirelt paariväravalise edu ning võitis poolfinaali tulemusega 31:26.

Viktor Zaitsev viskas võitjate kasuks kuus väravat – neist neil olid tema arvel juba kui mänguseis oli 7:2! Roman Lukašuk ja Aleksandr Batško viskasid valgevenelaste poolel 5 väravat. Cocksi parim oli Kristo Järve 5 väravaga, Kristo Voika, Kristian Jansson, Antti Valo ja Teemu Tamminen lisasid 4 tabamust.