Tõsi, Gibraltari Victoria staadion mahutabki vaid 2200 pealtvaatajat, kuid 30 000-lise rahvaarvu juures on seegi päris tubli saavutus. Varem puudusid Victoria staadionilt kindlaks määratud istekohad, siis oli staadioni mahutavus üle kahe korra suurem. Eelmisel nädalal kruviti tribüünidele aga istmed külge.

Gibraltari vutistaadion asub maalilises kohas, otse kuulsa kaljurünga vahetus läheduses. Staadioni teises küljes jookseb aga lennukite maandumisrada, mis omakorda ristub Gibraltarit läbiva magistraaliga, mis lennukite maandumise ja õhkutõusu ajaks liiklusele suletakse.

Gibraltari vutikoondise pressiesindaja sõnul on peaaegu kõik piletid täna õhtuseks matšiks maha müüdud, sealhulgas ka 150 pääset Eesti koondise toetajatele. Ka laupäevasel mängul Fääri saartega oli staadionil kohal üle 2000 inimese, vaatamata erakordselt kehvale ilmale. Homme õhtuks on Gibraltaris oodata aga võrdlemisi kena ilma – päevaks lubatakse koguni kuni 20 soojakraadi, õhtuseks ajaks kuni 17, kuid üpris kõva tuult.

Gibraltaril on peatselt plaanis rajada Victoria staadioni asemele uus ja uhke esindusstaadion, mis peaks mahutama ei vähem ega rohkem kui 8066 pealtvaatajat.