Korraga peetakse A- ja B-divisioni turniir, kus osaleb ühtekokku 26 parimat Euroopa mees- ja 20 naiskonda. Eesti meeskond ning naiskond mängivad mõlemad B-divisjonis ning ühiseks eesmärgiks on pääs Euroopa kümne parima sekka, ehk A-divisioni. Selleks on vaja tulla B-divisionis kahe parema sekka.

Hea õnnestumise korral on mõlemal võistkonnal võimalik tagada pääse 2014. aasta maailmameistrivõistlustele. Mäletatavasti oli Eesti naiskond mullu A-divisjoni tõusmisele väga lähedal, pääsedes play-off’i ning lõpetades turniiri 4. kohaga. Meeskonna lõpptulemuseks oli eelmisel aastal 8. koht.

Meeskonna esimene kohtumine leiab aset 22. novembri õhtul Rumeenia vastu ning naised asuvad võistlustulle 23. novembri hommikul, kohtudes eelmisel aastal A-divisionis mänginud Soome naiskonnaga. Eestlannadega on ühes alagrupis veel Poola, Sloveenia, Austria, Valgevene, Ungari, Türgi, Inglismaa ja Hispaania ning meeste vastasteks on lisaks Rumeeniale veel Hispaania, Türgi, Inglismaa, Slovakkia, Saksamaa ja Itaalia.

Eesti naiskonna koosseis EMil:

Erkki Lill (treener)

Kaja Liik-Tamm
Helen Nummert
Küllike Ustav
Kristiine Lill
Maile Mölder (kapten)

Eesti meeskonna koosseis EMil:

Fred Randver
Ingar Mäesalu
Siim Sildnik
Harri Lill
Martin Lill (kapten)

Võistluste ametlikult kodulehelt on leitavad mängude ajakava, võistkondade koosseisud ning mängude ajad. A-divisjoni mänge kantakse otsepildis üle ka Eurospordi ning Youtube’i vahendusel.