Harjutus 1: Algasend toengpõlvitus.
- Puuduta parema käe küünarnukiga kõhu all vasaku jala põlve ning seejärel siruta vastaskäsi ja jalg välja, hoia 2 sekundit ning tee uuesti kiire puudutus kõhu all – parema käe küünarnukk puudutab vasaku jala põlve. Jätka harjutust 20-30 korda. Harjutus mõjub väga hästi tuharatele ja selga stabiliseerivatele lihastele.

Harjutus nr.2: Algsend küünarvartel toenglamang
- Hoia keha toenglamangus sirgelt ning püsi selles asendis. See harjutus on tuntud ka nime all Planking.
- Samast asendist hakka keha viima vasakule ja paremale. Toeta korraks puus vastu maad paremalt poolt ning siis vasakult poolt. Korda.
- Tõsta üks jalg õhku ning vii küljele ja tagasi. Korda. Tee sama harjutus läbi mõlema jalaga. Kui soovid veel enam küljelihaseid treenida võid samast asendist hakata jalgadega kõndima mõlemale küljele. Alustad kella 6 asendist, liigud kella 10 asendisse, niimoodi mõlemale poole.
- Tõsta vastasjalg ja käsi õhku, hoia. 10 sekundi pärast vaheta käsi ja jalg.

Harjutus nr.3: Istuvast asendist
- Tule istesse. Pane käed rinnale, jalad on kõveras, lase keha alla ning tõsta üles.

Harjutus nr.4: Kõhuli asendist
- Mine kõhuli. Tõsta jalad õhku ning vii neid harki ja kokku. Korda. Treenid alaselga.
- Tee sirgete kätega plaks ette ning taha. Korda. Treenid alaselga ning õlalihaseid.

Harjutus nr. 4: Toenglamangust
- kätekõverdused. Pane käed rinna all kokku ning lase rind alla, küünarnukid keha kõrvale. Teise variandina pane käed lahku õlgade laiuselt ning lase taas rind alla ja tõsta üles. Treenid kätelihaseid, rinnalihaseid.

Videosari on valminud ja avaldatakse koostöös Delfi.ee, SA Eesti Tervisedade, Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST-i, Eesti Olümpiakomitee ja Liikumisaasta 2014-ga.