Sarnaselt päev varem peetud SNG-turniirile, kus saavutas ajaloolise võidu Kairit Leibold, õnnestus selgi korral triumfeerida Pokernewsi klubisse kuuluval naisel. Ka järgmised kohad kuulusid samadele mängijatele, seekord küll ümberpööratud järjestuses: Indrek „jon01“ Turu oli teine ning Sten„stennn“ Talviste kolmas. Esikolmikusse jõudnud mängijaid premeeriti vastavalt 1387, 925 ning 647 euroga.

Kuigi kogu võistluse aja liidrite seas püsinud Järvsoo alustas esikohaduelli 1:3 kaotussseisust, suutis ta varemgi netiturniiridel häid tulemusi näidanud Turu üle mängida. Pärast suhteliselt võrdsete võiduvõimalustega jaotuse võitmist neljade paariga ässa ja kuninga vastu, mis seisu võrdsustas, haaras Järvsoo initsiatiivi ning mängu käest ei andnud.

Viimases jaotuses panustas Turu oma allesjäänud punktid mängu pärast lauas avatud kuute, emandat, soldatit ja üheksat. Tema õnnetuseks tol hetkel parimat võimalikku kaardikombinatsiooni – kümmet ja kuningat - omanud Järvsoo just seda käiku ootaski. Turu taskukäeks oli emand-kolm, millega tal puudusid viimasest ühisest kaardist sõltumata igasugused lootused jaotuse võitmiseks.

„Viibisin turniiri ajal suures seltskonnas ning sõprade toetus andis tublisti indu juurde,“ rõõmustas Järvsoo. „Mäng sujus hästi, kuid lihtne polnud kuni viimase hetkeni. Kõige raskem vastane tundus Sten Talviste, kuid õnneks polnud tal turniiri lõppfaasis piisavalt mänguruumi,“ kommenteeris tšempion.

Teise kohaga leppima pidanud Turu sõnul oli Järvsoo igati võitu väärt. „Jääb kripeldama, et jõudsin juba teist meistrivõistluste turniiri järjest esikolmikusse aga võit jäi tulemata. Kuid Katti mängis head pokkerit ning tegi esikohaduellis mitu väga õnnestunud käiku,“ tunnustas Turu oma finaalivastast.

Meistrivõistluste üldarvestuses juhivad seitsme turniiri järel isa ning poeg Peeter ja Sten Talviste All-Linna pokkeriklubist, kellele järgnevad PokerNewsi esindavad Veljo Raun ning Katti Järvsoo. Nendest on Peeter Talviste tulnud auhinnalisele kohale kolmel, teised mängijad aga kahel turniiril.

Selleaastastel netipokkeri Eesti meistrivõistlustel jääb mängida veel kaks turniiri. Täna õhtul kell 19:00 algab PokerStarsis 55-eurose osalustasuga viiest erinevast pokkerimängust (Texas Holdem, Omaha Hi-Lo, Razz, 7-Card Stud ja 7-Card Stud Hi-Lo) koosnev Limit H.O.R.S.E. Pühapäevani vältavad meistrivõistlused toimuvad Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni ning Eestis litsentseeritud pokkeritubade Triobeti, Pafi ja PokerStarsi koostöös.