Jalgpalliülekanded Viasat Sport Balticus algavad teisipäeval, kui kell 21.35 jõuab vaatajateni Meistrite liiga B-alagrupi ülitähtis lahing Juventuse ja Reali vahel. Itaalia klubi olukord pole hetkel kiita - Meistrite liigas on kolme vooruga teenitud vaid kaks punkti ja kui täna Realile taas kaotatakse (kahe nädala eest saadi võõrsil 1:2 kaotus), muutuvad edasipääsušansid üpris ähmasteks.

Täiseduga jätkav Real saab mängida suhteliselt pingevabalt, aga ihkab muidugi võitu, mis kindlustaks koha play-off'is juba kaks vooru enne alagrupiturniiri lõppu.

Pärast kohtumise Juventus - Real lõppu jõuab kordusena eetrisse kohtumine Manchester City - Moskva CSKA. Kolmapäeval on Meistrite liigast kavas koguni kaks otseülekannet.

Esmalt kell 18.55 matš Peterburi Zeniit - FC Porto. Venemaa meistriliiga liider suutis kahe nädala eest Portugalis 1:0 võita ja kui toonast edu nüüd korratakse, muutuvad edasipääsušansid vägagi soliidseteks.

Kui mäng Piiteris vaadatud, saab veidi hinge tõmmata ja kell 21.35 jõuab tõelise maiuspalana kätte duell, kus vastamisi FC Barcelona ja AC Milan.

Kui Itaalia kõrgliigas on Milani seis tunduvalt hapum kui Juventusel, siis Meistrite liigas on nende seis veidi parem - kolme vooruga kogutud viis punkti lubavad end esialgu turvalisena tunda.

Kui aga kolmapäeval Barcelonas kaotatakse ja Glasgow Celtic samal ajal võõrsil Amsterdami Ajaxist jagu juhtub saama, on olukord juba hoopis süngem...

Kolmapäevase jalgpalliõhtu lõpetab kordus kohtumisest Londoni Chelsea - Schalke 04. Neljapäeva õhtul näitab Viasat Sport Baltic kordusest kell 00.30 Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia Euroopa liiga matši Türgi klubiga Trabzonspor. Legia on kõik senist kolm kohtumist kaotanud ja peab mängu edasipääsulootuste säilitamiseks igal juhul võitma.

Nädalavahetusel on Viasat Sport Balticu ekraan traditsiooniliselt Inglismaa Premmier League'i päralt. Otseülekandeid on kavas neli - laupäeval kell 16.55 Chelsea - West Bromwich Albion ja kell 19.25 Norwich City - West Ham United ning pühapäeval kell 16.00 Sunderland - Manchester City ja kell 18.05 Manchester United - Arsenal.