Klassis Zoom8 jätkab esikohal Juuso Roihu Tallinna Jahtklubist. Sander Puppart (Saaremaa Merispordi Selts) on kerkinud teisele positsioonile ning Markus Lilienthal (Rein Ottosoni Purjespordikool) kolmandaks. Zoom8-l võistleb 29 noort.

Optimist klassis on hetkel kõrgeimal kohal Pärnu Jahtklubi poiss Keith Luur. Teist asetust omab Marcus Univer (ROPK) ning eilne liider Kaarel Paal (ESS Kalev Jahtklubi) on 82 noore seas kolmas.

Laser 4.7 paadil on 16 sportlase seas tõusnud liidriks täna mitu sõitu võitnud Tavo Annus (ROPK). Teise positsiooni on hõivanud Kristo Gorbunov (ROPK) ning kolmandal kohal püsib Mihkel Šesterikov (SMS).

Laser Radial klassis, kus Pärnus karikasarja arvestust ei toimu, oli täna parim Liina Kolk (SMS), kes on ka kokkuvõttes juhtima läinud. Lätlane Davis Andersons on 6 võistleja hulgas teisel kohal ning Uku Kuusmaa (Haapsalu Purjespordikool) kolmandal.

Pärnu Sügisregati korraldab Pärnu Jahtklubi koostöös Eesti Jahtklubide Liiduga. Homsel viimasel võistluspäeval on sõidud planeeritud algusega kell 11. Võistlusseeria jooksul plaanitakse kõigis klassides pidada 8 võistlussõitu.