Punktid veerandaegade kaupa: 24:20, 26:24, 28:19, 35:14.

Danny Green tabas võitjatel 7 kolmest, visates kokku 27 punkti. Tim Duncan panustas 12 punkti ja 14 lauapalli. 24 punkti sai täis Gary Neal, kes piirdus "ainult" kuue kolmesega. Meeskonna peale kokku tabati 32-st kaugviskest 16.

Vanameister Duncan taastus seega kenasti pühapäevasest mängust, kus ta tegi oma karjääri halvima finaalmängu, tabades 13-st viskest vaid 3 ja kogudes vaid 9 punkti. Finaalmänge on see mees oma elu jooksul pidanud kokku 25. Spursi peatreener Gregg Popvich: "See ei tohiks olla üllatus. Alles on jäänud vaid kaks meeskonda. Ma ei usu, et keegi nüüd pärast ühte halba õhtut madalseisu langeb."

Heati superstaar LeBron James viskas 15 punkti ja võttis maha 11 lauapalli, kuid eksis alguses 13-st viskel 11-l, kui tema vastas seisis kaitses Kawhi Leonard. Viimane sai ise kokku 14 punkti ja 12 lauapalli.

Seeria neljas kohtumine peetakse neljapäeval samuti San Antonios, kus Heati mängude seeria on põhihooajal olnud 3 võitu ja 22 kaotust, play-off'ides on Heatil seal võiduarve veel avamata. Eilsega said nad sel väljakul juurde ühe päris hirmsa kaotuse.

"Me saime, mida väärisime. Ma isegi ei tundnud seda meeskonda ära, kes täna mängis," sõnas Heati peatreener Erik Spoelstra.

Videos kõik Spursi 16 kolmepunktiviset: