Perez katkestas sõidu neli ringi enne lõppu. Räikkönen kaotas boksipeatusega palju kohti, kuid lõpetas sõidu siiski viimasel punktikohal kümnendana. Meeste heitlus käis viienda koha peale.

"Mul oli suurepärane sõit - olin kogu pärastlõuna teistest mööda sõitnud - kuid minu arvates Kimi ei jätnud mulle piisavalt ruumi, kui ma temast tunnelist väljudes mööduda üritasin. Selle tulemusena olin surutud šikaani sisenemisel seina," rääkis Perez.

"Sellest oli kahju. Ma olin sõitnud mööda nii Jensonist kui Fernandost ning ka Jenson oli minust sealsamas möödunud, kuid Kimiga kokkupõrget ma vältida ei suutnud. Loomulikult on iga möödumismanööver Monacos riskantne, kuid lõppude lõpuks tuleb meil teineteisele natukene ruumi jätta."

Perez lisas, et katkestamise põhjuseks 74. ringil sai pidurisüsteemi purunemine. "On frustreeriv katkestada etapp, kus sa oled sõitnud hästi ja kiirelt, eriti kui finiš on nii lähedal. Seega kokkuvõttes olen äärmiselt pettunud - nii tiimi kui ka enda pärast," sõnas Perez, kelle meeskonnakaaslane Jenson Button lõpetas sõidu kuuendal kohal.