"Temast saab ühistreeningu fenomen, tema nimi plahvatab," lausus anonüümseks jääda soovinud skaut ESPNile.

Drafti ühistreeningul saavad kõik klubid lähedalt noormängijaid uurida. Noorte puhul hinnatakse kiirust ja jõudu, võetakse aega 40 jardi (36 meetrit) jooksus ning pannakse kirja, mitu kordust suudetakse rinnalt teha 100-kilose kangiga.

Hundi kolledži SMU peatreener Bert Hill on kindel, et tema hoolealune teeb silmad ette. "Ta jookseb 40 jardi alla 4,7 sekundi ja ma ütlesin talle, et kui ta surumises 40 kätte saab, pangu edasi. Taevas on tema limiidiks. Tal on kõik olemas."

Paljudes draftinimekirjades pakutakse Hunti esimese ringi valikuks. See teeks temast ülikooli esimese avaringis valitud mängija alates 1986. aastast. On ka neid, kelle arvates valitakse Hunt teises või kolmandas ringis. Korralikud näitajad ühistreeningul peaksid mehe hinda aga selgelt tõstma.

Hunt lahkub ülikooliliigast kõigi aegade suurima löökide blokeerijana - 17. Mees ise oma saavutusi väljakul üle ei hinda. "Olen Indianapoliseks valmis ning valmis võistlema, kuid meeskonna treenerite ja mänedžeridega kohtumine on äärmiselt oluline. See määrab, kas saan mängida või mitte. Tahan neile näidata, et oskan Ameerika jalgpalli, et tahan seda mängida ning et selles on mu tulevik."

Drafti ühistreening algab sel nädalal Indianapolises. NFLi draft algab 25. aprillil.