Avaveerandi kaotas kodumeeskond Siena 21:23. Kangur istus kogu veerandi pingil. Seevastu teisel neljandikul oli Kangur mängus kõik 10 minutit ja viskas selle ajaga 9 punkti. Ühtlasi asus Siena poolajaks 44:41 juhtima. Eestlast ei suutnud teisel veerandi peatada ka Maccabi kuulus peatreener David Blatt, kes luges ühel timeout`il mängijatele sõnad peale: "Kangurit ei tohi mingil juhul vabaks jätta."

Kolmanda veerandi võitis Maccabi 24:15 ja läks omakorda 65:59 ette.

Otsustaval ehk neljandal veerandil särasid Siena mängijad kaugvisetega ning Itaalia klubi saigi Euroliigas neljanda järjestikuse võidu, lõppseis 89:87.

Siena parim oli taas Bobby Brown, kes viskas seekord 16 punkti. Kanguri arvele kogunesid 12 punkti (2p - 0/2, 3p - 4/4), 5 lauapalli (2 ründelauda) ning 1 resultatiivne sööt. Negatiivse poole pealt kanti Kanguri kontosse 2 pallikaotust ja 2 viga.

Tel Avivi Maccabi resultatiivseim oli 19 punktiga Lior Eliyahu, kes muide suvel väisas EM-valikturniiri raames Iisraeli koondisega Eestit.

Siena teenis Euroliigas kolme kaotuse kõrvale juba neljanda võidu ning hoiab B-alagrupis kolmandat kohta. Gruppi juhib Malaga Unicaja (6/1), järgneb Tel Avivi Maccabi (5/2). Berliini Alba on neljas (3/4), Elan Chalon viies (2/5) ning Gdynia Asseco Prokkom kuues (1/6).

Kokkuvõte Siena Montepaschi - Tel Avivi Maccabi mängust:

Mängu eel:

Huvitava faktina võib välja tuua selle, et Siena on vaatamata kolmele kaotusele visanud keskmiselt 84, ühe kaotusega Tel Avivi meeskond seevastu 79 punkti mängus.

Itaalia klubi ja kogu Euroliiga resultatiivseim on olnud seni Bobby Brown keskmiselt 20 punktiga. Tel Avivi suurim korvikütt Ricky Hickman on visanud keskmiselt 12 punkti mängus, kusjuures oma selle hooaja parima mängu tegi ameeriklane eelmisel kuul just Siena vastu, visates 19 punkti.

Mängu eelvaates Euroliiga kodulehel on ära märgitud ka Kangur, kelle kohta öeldakse "täpse käega mängija, kes võib tabada nii lähedalt kui kaugelt".

Kuna Euroliiga neljast kuueliikmelisest alagrupist pääsevad edasi 4 paremat meeskonda, oleks Siena võidu korral väga lähedal 16 parema sekka pääsemisele.