Lastejooksud algavad kell 12, põhidistantsile antakse start kell 13.00 Kesk tänaval pubi Vapper Mäger ees. Eelregistreerida jooksule saab leheküljel www.elvajooks.ee kuni reede õhtul kella 18-ni, pärast seda jääb üle loota kohapeal registreerimisele. Elva tänavajooksu korraldajad tuletavad meelde, et ööl vastu pühapäeva läheb Eesti üle talveajale ja kellaosutid keeratakse tunni võrra tagasi.

„Kutsume üles kõiki elvalasi tulema pühapäeval välja, kas ise liikuma või siis jooksjaid ergutama. Nii nagu see teadliku spordipublikuga linnades kombeks,“ ütles Elva Jooksusarja peakorraldaja Priit Simson. Raja eeldatavalt raskeim lõik, kus jooksjad enim kaasaelamist vajavad, on Muusikakooli mäe tõus Kalda tänaval. Jooksjad jooksevad kaks kahe ja poole kilomeetrist ringi.

Tänavajooks toob kaasa liikluspiirangud Elvas Kalda tänaval ja väiksemas mahus Kesk tänaval.

Eelmisel aastal võitsid Elva tänavajooksu Leila Luik ja Viljar Vallimäe, tänavu on Elva Jooksusarja üldarvestuse liidriteks Eveli Saue ja Margus Pirksaar.

Parimaid ootavad auhinnad Sportlandilt ja Nike’ilt.

Elva tänavajooks on pikema ajalooga hilissügisene jooks, mida peeti Elvas veel 1980. aastatel, kuid seejärel traditsioon katkes. Uuendatud kujul peetakse Elva tänavajooksu alates 2009. aastast.