Lõunakeskuse liuvälja ja infopunkti vahelisel alal toimuv meeskonna tutvustus on Tartu publikule esimene võimalus näha TÜ/Rocki selleaastase koosseisu, küsida autogrammi ja ehk pidada maha väike viskevõistluski. Silmailu pakuvad ka Rocki tantsutüdrukud.

Alates sellest hooajast kannab meeskond taas TÜ/Rock nime, kuna Saku Õlletehas on tagasi võistkonna nimitoetajana. Saku Õlletehase juhi Margus Kasteini sõnul on ettevõttel hea meel aidata toetajana kaasa spordi ja just Tartu korvpalli arengule. See koostöö on kestnud juba 12 hooaega. Lisaks Saku Õlletehase juhile Margus Kasteinale annab meeskonna esitlusel algavale hooajale omalt poolt head sõnad kaasa Tartu linnapea Urmas Kruuse ning Tartu Ülikooli kantsler Andres Liinat. Üheskoos tõmmatakse kate maha ka selle hooaja võistlusvormilt.

Kohapealt on võimalik osta ka hooajapilet, mis sel hooajal maksab 95 eurot. Kõikidele fänniklubi ametlikele liikmetele ning eelmise hooaja hooajapileti omanikele kehtib soodushind 85 eurot.

Väljas on ka Rocki fänniklubi registreerimislaud, kus kutsutakse kõiki oma ridadega liituma ja aktiivsemalt kaasa rääkima TÜ/Rocki fännamisel.

Esimene võimalus mänguolukorras Rockile kaasa elada on nädalavahetusel Rakveres, kui seal mängitakse välja BBL karikas. Turniiri poolfinaalis kohtub TÜ/Rock võõrustaja Rakvere Tarvaga reedel, 28. septembril kell 17.45.